Aszalók

SFD 6601BK Aszalógép

  • 5 automatikus program
  • Horizontal Air Flow technológia
  • LED kijelző háttérvilágítással
66990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Nagy kapacitású
aszalóép
Nagy kapacitású aszalóép, összesen 1,18 m2 szárító felülettel (65%-kal nagyobb, mint a hagyományos 32 cm átmérőjű aszalógép felülete)
2
/
3
Egyszerű működtetés
Az aszaló lehetővé teszi az összes alapanyag szárítását 35°C-tól 70°C-ig. Manuálisan, a szárítási idő beállításával minden szabályozható, ami a digitális kijelzőn jelzi a visszaszámlálást. A folyamat végén a készülék automatikusan kikapcsol.
3
/
3
12 kivehető tálca
Minden tálca maximális terhelhetősége 500 gramm. A csomag 12 darab tálcát tartalmaz. A szárítótálcák könnyűek és kiváló minőségű anyagokból készültek, és mosogatógépben is moshatók. 

A Sencor SFD 6601BK aszaló 5 automatikus programmal ellátott. Nagy kapacitású összesen 1,18m2 szárító felülettel (12 hőálló tálca). Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat, tésztákat vagy akár halakat száríthatunk. Forgó gombbal állítható hőmérséklet szabályozás 35–70°C, hozzájárul a természetes anyagok megőrzéséhez. A vízszintes levegő áramlási technológia biztosítja az egyenletes hőmérsékletet. Az átlátszó ajtón és a tálcán keresztül felügyelhető az alapanyagok állapota. A csomag 6x fém 6x hőálló műanyag tálcát tartalmaz.

Egyszerű előkészítés a tökéletes eredményért

A készülék lehetővé teszi az összes alapanyag szárítását 35°-tól 70°-ig. Manuálisan is mindent lehet szabályozni, beleértve a száradási idő beállítását is, ami a digitális kijelzőn elkezdi a visszaszámlálást. Száradás után a készülék automatikusan kikapcsol. Így nincs más dolga, mint szeletekre vágni kedvenc ételeit, egy szárítótálcára helyezni, a szárítóba helyezni, és kiválasztani a hőmérsékletet és időt.

Horizontal Air Flow technológia

A vízszintes levegő áramlási technológia biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a beépített 17 cm átmérőjű ventilátor pedig az egyenletes szárítást. Így minden szinten biztosított a megfelelő minőségű szárítási folyamat, és még a tálcákat sem kell megfordítania.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Tészta
Ezzel a termékkel egyszerűen száríthatja a tésztát levesekhez, szószokhoz. Nincs más dolga, mint ízlés szerint elkészíteni a tésztát, a többiről a Sencor gondoskodik.

Kekszek
Fedezze fel a házi készítésű kekszek ízkombinációit, és ne felejtsen el hozzáadni diót vagy szárított gyümölcsöt az intenzívebb íz érdekében. A sütik puhák és ropogósak is lehetnek a hőmérséklet és a száradási idő beállításától függően.

RAW finomságok
A RAW konyha szerelmesei el lesznek ragadtatva. Ez a készülék lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozást, aminek köszönhetően édes és sós RAW ételeket készíthetnek el.

Finomsági a házi állatoknak
Az Ön által választott összetevőkből készíthet kedvencének kiváló minőségű, jó alapanyagokkal teli finomságokat

Öt intelligens program megkönnyíti a teljes szárítási folyamatot

Annak érdekében, hogy minden gyorsan és egyszerűen menjen, a Sencor tervezői öt programot előre beállítottak ehhez a szárítóhoz. Könnyedén elindíthat egy programot alma, hús, fűszernövények, tészta vagy gomba szárítására. A programokhoz előre be van állítva a hőmérséklet és a szárítási idő, így nem kell semmit sem nézni. Ezenkívül az időt folyamatosan visszaszámolja, és a termék magától kikapcsol, amikor a szárítás befejeződött.

A 12 szárítólapnak köszönhetően akár 6 kg finomságot is száríthat egyszerre

A termék csomagja hat műanyag és hat rozsdamentes acél szárítólapot is tartalmaz. Mindegyikre akár 500 g összetevőt is lehet helyezni. A készülékbe egyszerre akár 12 darab is belefér, így egy ciklusban maximum 6 kg finomságot tud majd szárítani. A tányérok kiváló minőségűek, mosogatógépben is moshatók.

12 tartós kivehető lemez

A termékkel együtt a felhasználó tizenhárom kivehető tálcát is kap. Az egyiket közvetlenül a RAW finomságoknak szánják, 6 fémtányért almának, fűszernövényeknek, virágoknak, sárgarépának, gombának, a maradék 6 műanyag tányért pedig például húshoz, ananászhoz, paradicsomhoz vagy banánhoz használhatja.                                    

Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 6
Hőbiztosíték Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Teljesítmény (W) 500 W
Magasság (cm) 31 cm
Szélesség (cm) 34 cm
Mélység (cm) 45 cm
Szín Fekete
Tömeg 5,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Tartalék aszalótálca
SFX 66
Tartalék aszalótálca
Kompatibilis a SFD 6600BK és SFD 6601BK aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás