Aszalók

SFD 750WH Gyümölcsaszaló

  • 5 db szárító szita, alaptartozék
  • A szárító szita átmérője 23 cm
  • A szárító szint hasznos magassága 2,5 cm
11990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Töltse fel éléskamráját szárított finomságokkal
Élvezze az otthoni szárítás számtalan előnyét minőségi alapanyagokból, amelyeket saját maga vásárol, gyűjt vagy szüretel akár a saját a kertjéből.
2
/
3
És mit tud a készülékkel elkészíteni?
A lehetőségeknek csak az Ön képzelete szabhat határ! Száríthat húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket, különböző gombákat, gyógynövényeket, virágokat vagy akár különféle dióféléket és magvakat is.
3
/
3
Integrált ventilátor
A beépített ventilátor biztosítja a szárítási folyamat egyenletességét minden tálca szintjén.
A Sencor SFD 750WH aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 230 mm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.

Sokféle alapanyag szárítását teszi lehetővé

Az aszaló sokféle élelmiszer szárítását teszi lehetővé. A tágas szárítósziták 23 cm átmérőjűek, így nagyobb mennyiségű szárítási alapanyagot tudnak befogadni. A szárítógép házába épített ventilátor egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a szárító minden emeletén. Mindezt a hálók speciális rácsszerkezete teszi lehetővé.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az aszalóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

Egyenletes szárítás minden szinten

A szárítógép közepén egy beépített ventilátor található, amely biztosítja az összes behelyezett hozzávaló egyenletes szárítását. A ventilátor meleg levegőt hoz létre a felső emeletekre és az oldalakra egyaránt. A sziták közötti magasságot 3 cm-re állíthatja, így minden méretű finomság elfér a szárítóban. Szeleteljes fel, tegye a tálcára, majd helyezze be a készülékbe és várjon amíg az aszaló elvégzi a munkát!

Csendes és energiatakarékos

A 250 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A).
Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 5
Automatikus kikapcsolás Nem
Hőbiztosíték Igen
Hőmérséklet beállítás Nem
Teljesítmény (W) 250 W
Magasság (cm) 23 cm
Szélesség (cm) 23 cm
Mélység (cm) 23 cm
Szín Fehér
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Aszaló tálcák
SFX 75
Aszaló tálcák
Kompatibilis a SFD 750WH és SFD 790WH aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás