Aszalók

SFD 790WH Gyümölcsaszaló

  • Beállítható hőmérséklet 35 és 80°C között
  • 5 darab szárító szita tartozék
  • A szárító szita átmérője 23 cm
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Fedezze fel az aszalás művészetét
Az otthoni szárítással kiváló minőségű szárított termékeket készíthet el. A nyersanyagok nedvességet veszítenek a forró levegő hatására, nem pedig teljes értékű anyagokat, például vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat.
2
/
3
És mit tud a készülékkel elkészíteni?
A lehetőségeknek csak az Ön képzelete szabhat határ! Száríthat húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket, különböző gombákat, gyógynövényeket, virágokat vagy akár különféle dióféléket és magvakat is.
3
/
3
Gazdaságos és csendes működésű
A 240 W teljesítménynek köszönhetően az üzemeltetése rendkívül gazdaságos, még akkor is, ha a szezonban akár több órán folyamatosan működik. A működési hang nem fogja zavarni, hiszen 20 dB zajszint szinte észrevehetettlen.
A Sencor SFD 790WH aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 230 mm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. Manuálisan állítható hőfokszabályzás 35–80°C között.  A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.

Sokféle alapanyag szárítását teszi lehetővé

A Sencor SFD 790WH szárítógép sokféle élelmiszer szárítását teszi lehetővé. A tágas szárítósziták 23 cm átmérőjűek, így nagyobb mennyiségű szárítási alapanyagot tudnak befogadni. A szárítógép házába épített ventilátor egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a szárító minden emeletén. Mindezt a speciális rácsszerkezete teszi lehetővé.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az SFD 790WH ételszárítóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

Letisztult design, egyszerű kezelhetőség

Az aszaló 35 és 80 °C közötti hőmérsékleten szárítja az élelmiszereket. Könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a működésjelző vezérlőgombbal. A szárítószűrők átlátszóak, így a szárítási fázis a folyamat során ellenőrizhető. További előny, hogy a rostákat a felhasználó igényeinek és a szárított élelmiszer típusának megfelelően két különböző magasságba lehet beállítani.

Csendes és energiatakarékos

A 240 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A).
 
Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 5
Automatikus kikapcsolás Nem
Hőbiztosíték Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Teljesítmény (W) 250 W
Magasság (cm) 23 cm
Szélesség (cm) 23 cm
Mélység (cm) 23 cm
Szín Fehér
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Aszaló tálcák
SFX 75
Aszaló tálcák
Kompatibilis a SFD 750WH és SFD 790WH aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás