Aszalók

SFD 851GR Gyümölcsaszaló

  • LED kijelző háttérvilágítással
  • Elektronikus hőmérséklet szabályozás 35-70°C
  • Kompakt aszalógép, 5 darab állítható magasságú szárító tálca
15990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Fedezze fel az aszalás művészetét
Az otthoni szárítással kiváló minőségű szárított termékeket készíthet el. A nyersanyagok nedvességet veszítenek a forró levegő hatására, nem pedig teljes értékű anyagokat, például vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat.
2
/
3
Egyszerű működtetés
Az aszaló lehetővé teszi az összes alapanyag szárítását 35°C-tól 70°C-ig. Manuálisan, a szárítási idő beállításával minden szabályozható, ami a digitális kijelzőn jelzi a visszaszámlálást. A folyamat végén a készülék automatikusan kikapcsol.
3
/
3
Kiváló konstrukció
A kiváló minőség lehetővé teszi, hogy hosszú ideig gondtalanul tudjon otthonában különböző élelmiszereket szárítani. A tartós, edzett műanyagból készült a készülékbe, 5 db állítható magasságú szárítótálca helyezhető.
A Sencor SFD 851GR aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 255 mm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. Manuálisan állítható hőfokszabályzás 35–70°C között.  A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését, valamint a LED kijelző a várható befejezési időt olvashatjuk le.

Sokféle alapanyag szárítását teszi lehetővé

Elég nagy ahhoz, hogy és egyszerre rengeteg élelmiszert tudjon elhelyezni benne. Így élvezheti mindazt, amit szeret, kedvére különböző alapanyagokat, hogy később nassolhasson. A szárított termékek sokféleképpen felhasználhatók, attól függően, hogy édes vagy sós ételeket készít. A fantáziának nincs határa, készíthet fűszerkeverékeket, ízesítőket, teákat, chipseket, vagy hozzáadhatja olajokhoz vagy zabkásához, joghurthoz, tejhez, kekszhez és még sok máshoz.
 
Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Kekszek
Fedezze fel a házi készítésű kekszek ízkombinációit, és ne felejtsen el hozzáadni diót vagy szárított gyümölcsöt az intenzívebb íz érdekében. A sütik puhák és ropogósak is lehetnek a hőmérséklet és a száradási idő beállításától függően.

Letisztult design, egyszerű kezelhetőség

A Sencor SFD 851GR aszaló 35 és 70 °C közötti hőmérsékleten szárítja az élelmiszereket. Könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a működésjelző vezérlőgombbal. A beépített LED kijelzőn végig követhető minden információ!

Minőség elérhető áron

A kiváló minőség lehetővé teszi, hogy tartós élelmiszerszárító legyen, amely a legjobb anyagokból készült. Ezek hosszú élettartamot és hatékony eredményeket biztosítanak. A készülék strapabíró műanyagból készült, melybe 5 db állítható magasságú szárítótálca helyezhető. A tálcák átlátszóak, így a teljes szárítási folyamat mindig a szeme előtt van.
Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 5
Automatikus kikapcsolás Igen
Hőbiztosíték Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Teljesítmény (W) 240 W
Magasság (cm) 21,2 cm
Szélesség (cm) 26,8 cm
Mélység (cm) 26,8 cm
Szín Fehér/Zöld
Tömeg 1,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Aszaló tálcák
SFX 85
Aszaló tálcák
Kompatibilis a SFD 851GR aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás