Aszalók

SFD 7750SS Gyümölcsszárító

  • Nagy kapacitású szárító, 0,59 m2 teljes szárítási felülettel.
  • Idő és hőmérséklet beállítása a vevő igényei szerint
  • 7 fémtálca garantálja a maximális kényelmet
  • Vízszintes légáramlási technológia
72 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

Házi szárított élelmiszerek a legjobb minőségben!

Sokféle élelmiszert száríthat otthonában. Töltse meg kamráját házi szárított termékekkel, amelyek mindig kiváló minőségűek lesznek hozzáadott tartósítószerek, színezékek, cukor, édesítőszerek stb. nélkül. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat, tésztákat vagy akár halakat száríthat.

Szinte minden elvárást teljesít

Válassza ki az élelmiszert, szeletelje fel, helyezze a tálcára, válassza ki a hőmérsékletet és az időt, amelyet a készülék automatikusan visszaszámlál. A szárítási hőmérséklet nagyon kíméletes, és az élelmiszer típusától függően 30-75 °C között választható.

Horizontal Air Flow technológia

A vízszintes levegő áramlási technológia biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a beépített 17 cm átmérőjű ventilátor pedig az egyenletes szárítást. Így mind a 10 szinten biztosított a megfelelő minőségű szárítási folyamat, és még a tálcákat sem kell megfordítania.

Minőségi anyagok és kiegészítők

Az egész konstrukció tökéletesen átgondolt! A ház kiváló minőségű műanyagból készült, kezelőpanellel és átlátszó ajtóval, amelyen keresztül nyomon követheti a szárítási folyamatot. Akár 7 emeleten keresztül helyezheti a rozsdamentes acél tálcákat - méretük 300 x 280 mm, attól függően, hogy milyen mennyiségű élelmiszere van.

Egy pillanat alatt elvégezhető beállítások 

A tiszta és egyszerű működés az, amiben kiemelkedő a készülék! A felső részeben van egy beépített vezérlőpanel hőmérséklet szabályzóval és LED kijelzővel az idő beállításához. Nem tudja milyen szárítási hőmérsékletet állítson be? Nem probléma! A vezérlőpulton lévő ikonok segítségével kiválaszthatja, hogy melyik hőmérsékletet ideális az adott élelmiszerhez.
Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 7
Hőbiztosíték Igen
Teljesítmény (W) 600 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Tartalék tálcák
SFX 77
Tartalék tálcák
Kompatibilis a SFD 7750SS aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás