Hajformázók

SHS 0920BK Hajsütő

  • KeratinCare+ technológia
  • Beépített LED hőmérséklet ellenőrző skála
  • 5 különböző hőmérséklet szint
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SHS 0920BK hajsütővas 33 mm átmérővel és magas színvonalú KeratinCare+ kerámia felülettel lett felszerelve. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Készítsen loknikat, a szabályozható teljesítménnyel könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja. Ön választhatja ki a hajának megfelelő hőmérsékletet 140 és 220° között. Az aktuális hőmérsékletet a beépített LED hőmérséklet skálán van lehetősége ellenőrizni.

KeratinCare + kerámia felület

Mindennemű hő technológián alapuló hajformázás igénybe veszi a hajszálakat. A Sencor ezért minőségi keratinnal impregnált kerámiából készítette el a hajformázó felületét. Ennek köszönhetően, a hajformázó használatakor keratin kerül be a hajba, ami biztosítja a megfelelő ápolást. A végeredmény tökéletes frizura, mely fényes és egészséges megjelenésű marad.

Mindössze egy perc és használatra kész

Az idő megtakarítása érdekében ez a termék gyors fűtőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hajsütővas akár egy perc alatt felmelegedjen a kívánt hőmérsékletre! Ez az üzemmód tehát jelentősen felgyorsítja a fürdőszobai rutint. Amint a készülék készen áll a használatra, a bekapcsolást jelző LED folyamatos világításával jelzi az Ön részére.

Hőmérsékleti szintek 140 és 220 °C között

Minden hajtípushoz más hőmérséklet szükséges. A Sencor ezért szerelte fel a hajsütővasat öt fokozatú hőmérséklet-beállítással. A legalacsonyabb hőmérséklet 140 °C-nál kezdődik és húsz fokos ugrások után 220 °C-on ér véget. A finomabb hajat jobb alacsonyabb hőmérsékleten formázni, a vastag hajhoz éppen ellenkezőleg magasabb hőmérsékletet célszerű választani. Az egyes szintek kényelmes szabályozása érdekében a terméken egy hőmérsékleti skála található, ahol a szintek LED lámpákkal vannak ellátva, így láthatja, hogy melyik hőmérsékletet választotta. A dióda mindig a hajsütővas felmelegedési fokán világít a hőmérsékleti skálán. 

Forgókábel

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelnek köszönhetően nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHS 0920BK hajformázó biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A hajsütővas az integrált állványra helyezhető, melyben könnyen felmelegszik, ugyanakkor a készüléket használat után az állványban hagyhatja kihűlni.

Csomag tartalma

  • Hajformázó készülék
  • Integrált állvány
Hajformázók

Műszaki paraméterek

Hajsütővas típus Klasszikus
Átmérő 33 mm
Teljesítmény (W) 62 W
Magasság (cm) 5,8 cm
Szélesség (cm) 22,5 cm
Mélység (cm) 5,6 cm
Tömeg 800 g
Hőmérséklet beállítás Igen
Hideg levegő Nem
Ionizáló funkció Nem
Hőmérséklet fokozatok száma 5
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás