Hajformázók

SHS 7401WH Meleg levegős hajformázó

  • Működést jelző fény
  • Hideglevegő gomb
  • 3 cserélhető formázófej
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SHS7401WH meleg levegős hajformázóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Három különböző méretű fej gondoskodik a gyönyörű végeredményért. Készítsen loknikat, vagy volumennel emelje meg a tövektől hajkoronáját, a szabályozható hőfúvással könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja.

"Cool Care" és Ionizáló funkció

A "Cool care" gomb együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal és a frizura megfelelő fixálására szolgál a meleglevegős szárítás után.  A Sencor forrólevegős hajformázó a haj gyors szárításához a gyökerektől egészen a hajvégekig negatív ionokat használ és ezért a hő megfelelően van felhasználva. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segít a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, megköti.

Két fokozatú hőmérséklet és sebesség

A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. Két különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.

Egyszerűen cserélhető tartozékok

Készítsen minden nap más és más frizurát kedvére. A Sencor lehetővé teszi, hogy a hét minden napján más frizurával kápráztassa el ismerőseit. 3 különböző kialakítású, egyszerűen cserélhetők formázó tartozékot talál a készülék csomagolásában. 
  • Körkefe (átmérő 20 mm, munkahossz 95 mm): ideális választás göndörítéshez
  • Nagy kerek kefe (átmérő 31 mm, munkahossz 110 mm): erős, természetesen göndör hajhoz ideális
  • Hajsütővas (átmérő 18 mm, munkahossz 115 mm)

Forgókábel és praktikus akasztófül

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHS 7401WH forrólevegős hajformázó biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel lett felszerelve. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit.

Csomag tartalma

  • Forrólevegős hajformázó készülék
  • Körkefe
  • Nagy kerek kefe
  • Hajsütővas
Hajformázók

Műszaki paraméterek

Hajsütővas típus Forró Levegős
Hőmérséklet beállítás Igen
Tartozékok száma 3
Átmérő 20 mm
Túlhevülés biztosíték Igen
Tok Nem
Hideg levegő Igen
Ionizáló funkció Nem
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Teljesítmény (W) 1 000 W
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás