Hajvágók

SHP 5207CH Hajnyíró

  • Kontúrnyíró a tökéletes stílushoz
  • Extra csendes nagysebességű motor
  • Élhosszúság 40 mm
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHP 5207CH hajnyíró készülék kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll formázására, igazítására. Fésűs feltét nélkül használható hajnyíráshoz, de a nyírás magasság állítható 1,0 és 20 mm közötti tartományban. A hosszabbító kiegészítőfej nélkül a nyakon lévő kis szőrszálak is eltávolíthatók. Akkumulátorról és hálózatról egyaránt használható. A töltöttség szintet a beépített LED töltésjelző mutatja. A készülék egy extra csendes magas fordulatszámú motorral, ki/be kapcsoló gombbal, és ergonómikus markolattal rendelkezik, mely utóbbi megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Direct Drive technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 5207CH hajnyíró egy 40 mm szélességű, rozsdamentes acélból készült vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban 2 különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni.

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban 2 különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 10 és 20 mm hosszúságban, míg feltétek nélkül a forgókapcsolós szabályozóval 1 és 20 mm között tud hosszúságot választani.

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 3,7 V, 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 90 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. A beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően, az akkumulátor akár 2,0 óra alatt teljesen feltölthető, ez négyszer gyorsabb, mint a hagyományos hajnyírók esetén. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik. A töltés micro USB csatlakozón keresztül történik, így a világon szinte bárhol feltölthető.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 5207CH hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Hajnyíró készülék
  • 2x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Olaj
  • Tisztító ecset
  • Töltő
Hajvágók

Műszaki paraméterek

Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 2
Rendeltetés Haj
Mosható Igen
Hosszúságbeállítások száma 38
Beállítási tartomány 1 - 20 mm
Magasság (cm) 17,8 cm
Szélesség (cm) 4,5 cm
Mélység (cm) 4,3 cm
Tömeg 137 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás