Vissza Hajformázók
Hajformázók

SHS 0850BK Hajcsavaró

  • 13 – 25 mm sütőhenger átmérő
  • 5 állítható hőmérséklet
  • Bekapcsolás jelző LED
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SHS 0850BK kúp alakú hajformázóval természetes hullámokat hozhat létre a 13-25 mm átmérővel rendelkező sütőhengernek köszönhetően. A fejlett kerámia bevonatú sütőhenger biztosítja a tökéletes eredményt minden alkalommal! Lehetősége van 5 különböző hőmérséklet közül kiválasztani az Önnek megfelelőt. Az égési sérülések elkerülése érdekében a készülék csúcsa mindig hideg, biztonsági zárral rendelkezik, valamint automatikusan kikapcsol egy óra elteltével.

Extra sima kerámia felület

Azon hajsütővasak közé tartozik, amelyek gyengéden mégis gyorsan göndörítik a hajat. Az ápolt és fényes frizuráról az extra sima DeepBlack kerámia bevonat gondoskodik.

5 különböző hőmérséklet

A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. 5 különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt. A megfelelő göndörítési hőmérséklet függ a haj struktúrájától és tulajdonságaitól. Ha a hőmérsékletet rosszul állítja be, akkor a haja törékeny és száraz lehet. Finom és törékeny, vagy festett haj esetén alacsonyabb értékre állítsa be. Normál, sűrű és vastag haj esetén a hőmérsékletet magasabb értékre is beállíthatja.

Mindössze egy perc és használatra kész

Az idő megtakarítása érdekében ez a termék gyors fűtőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hajsütővas akár egy perc alatt felmelegedjen a kívánt hőmérsékletre! Ez az üzemmód tehát jelentősen felgyorsítja a fürdőszobai rutint. Amint a készülék készen áll a használatra, a bekapcsolást jelző LED folyamatos világításával jelzi az Ön részére.

Forgókábel

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelnek köszönhetően nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHS 0850BK hajformázó biztonságos eszköz. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A hajsütővas az integrált állványra helyezhető, melyben könnyen felmelegszik, ugyanakkor a készüléket használat után az állványban hagyhatja kihűlni.

Csomag tartalma

  • Hajformázó készülék
Hajformázók

Műszaki paraméterek

Hajsütővas típus Klasszikus
Hőmérséklet beállítás Igen
Hőmérséklet fokozatok száma 5
Teljesítmény (W) 42 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás