Vissza Hajvasalók
Hajvasalók

SHI 1100BK Hajvasaló

  • Titánbevonatú vasalófelület a kényelmes kezeléshez és a tökéletes hajformázáshoz
  • Ideális Slim Design a hajkiegyenesítéshez és a göndörítéshez
  • Biztonsági retesz a nyitáshoz és záráshoz
5790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
2
Ismerje meg a
Sencor hajvasalót
Készítsen gyönyörű frizurát néhány pillanat alatt! Sencor SHI 1100BK hajvasaló még a göndör hajat is tökéletesen kiegyenesíti. Titán bevonattal rendelkező vasaló felületnek köszönhetően, egyenletesen vezeti a hőt, így mindig tökéletes eredmény érhető el.
2
/
2
Akár 120 másodperc
alatt használatra kész
Gyorsan felmelegszik, akár 120 másodpercen belül eléri a 220 °C-ot, és a könnyű konstrukciónak köszönhetően kellemes működést tesz lehetővé. Tetszeni fog Önnek a vékony, lekerekített kialakítás is, amellyel könnyedén kiegyenesítheti és göndörítheti a hajat.

A Sencor SHI 1100BK hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A gyors felmelegedést – akár 220° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja. A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. A PTC fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

Passzív ionizálás technológia

A Sencor hajvasalók egészen a hajvégekig negatív ionokat használnak és ezért a hő megfelelően oszlik el. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segítik a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, egyszerűen megkötik.
 

Állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.  Különböző hőmérséklet közül választhat 150 - 220° C között. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 220 °C-ot.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 1100BK hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Hajvasaló készülék
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 220
Ionizáló funkció Igen
Teljesítmény (W) 45 W
Magasság (cm) 3,6 cm
Szélesség (cm) 28,5 cm
Mélység (cm) 3,2 cm
Szín Fekete
Tömeg 235 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás