Hajvasalók

SHI 4400GD Hajvasaló

  • Titánbevonatú vasalófelület a kényelmes kezeléshez és az elegáns hajformázáshoz 
  • Infravörös hőátadás a kíméletes hajápoláshoz
  • Ideális Slim Design a hajkiegyenesítéshez és a göndörítéshez
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
3
Tegye próbára hajvasalónkat
Bemutatjuk a Sencor SHI 4400GD hajvasalót. A letisztult, minőségi kivitelű hajvasaló működését infravörös fűtési technológia biztosítja, így használatakor nem roncsolja a haj szerkezetét.
2
/
3
14 különböző hőmérséklet
Tervezéskor az egyéni igények teljesítése volt a fő szempont. Ennek köszönhetően 100-230 °C között állíthatja be a hőmérsékletet a hajtípusának megfelelően. A digitális kijelzőnek köszönhetően a használata rendkívül egyszerű.
3
/
3
Kényelmes használat
A letisztult megjelenés mellet vékony és ergonomikus kialakítású a jobb és balkezesek számára egyaránt biztos fogást garantál. A 360°-ban elforgatható kábel minden irányban alkalmazkodik Önhöz anélkül, hogy bárhol akadályozná.

A Sencor SHI 4400GD hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A gyors felmelegedést – akár 230° C hőmérsékletig- az infravörös technológia biztosítja.  A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. Az infravörös fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

14 állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 14 különböző hőmérséklet közül választhat 100-230 ° C tartományban, tíz fokos lépésekben. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 180 hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 4400GD hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

Csomag tartalma

  • Hajvasaló készülék
  • Utazó tok
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 100-230 °C
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 45 W
Magasság (cm) 3,6 cm
Szélesség (cm) 28,5 cm
Mélység (cm) 3,2 cm
Szín Arany
Tömeg 250 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás