Hajvasalók

SHI 5200GD Hajvasaló

  • Titánbevonatú vasalófelület a kényelmes kezeléshez és az elegáns hajformázáshoz 
  • Hajnedvesítés gőzzel, a kíméletes hajápoláshoz és a tökéletes frizurához
  • Ideális Slim Design a hajkiegyenesítéshez és a göndörítéshez
1
/
4
Fedezze fel a gőz erejét
A klasszikus hajvasalók közül kiemelkedik, a beépített gőzölős funkciónak köszönhetően. A letisztult design és a vékony kialakítás miatt, szinte már súlytalan, a forgó tápkábel pedig bármilyen irányba alkalmazkodik a kellemes kezelhetőség érdekében.
2
/
4
Mire jó a gőz?
A gőz hidratáló képességének köszönhetően a haja tökéletesen kondicionált és hidratált lesz. A beépített víztartályból meghatározott gőzimpulzusok még az erős hullámos hajat is képes kiegyenesíteni.  
3
/
4
Titán vasalófelület
Az iontechnológia eltávolítja a statikus energiát a hajból, így a frizura rugalmasabbá, fényesebbé és kezelhetővé válik. A titán lemezek nagyon tartósak és a leghosszabb élettartamúak az összes vasalási felület közül.
4
/
4
4 hőmérsékleti fokozat
Egyetlen hajtípus sem jelent akadályt csak válassza ki a hajtípusának megfelelő hőfokot a 170, 190, 210 és 230 °C értékek közül. A felmelegedés nagyon gyorsan megy végbe a titán felületeken keresztül, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot.

A Sencor SHI 5200GD hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. Egy speciális funkciónak köszönhetően, lehetőség van a hajnedvesítésére gőzzel, a kíméletes hajápolás és a tökéletes frizura érdekében. A gyors felmelegedést – akár 230° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja.  A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. A PTC fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

HIDEG GŐZ FUNKCIÓ

Az SHI 5200GD hajvasaló egy speciális funkcióval lett felszerelve. A hideg gőz funkció hatékonyabbá teszi a hajvasalást és mellette védi is a hajaszálakat. A hajvasalón a gőzgomb megnyomásával ez a funkció automatikusan aktiválódik.

4 állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 4 különböző hőmérséklet közül választhat 170/190/210/230 ° C között. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 180 hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 5200GD hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

Csomag tartalma

  • Hajvasaló készülék
  • Víztartály
  • Utazó tok
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 170-230 °C
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 50 W
Szín Arany
Tömeg 295 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás