Hajvasalók

SHI 5500GD Hajvasaló

  • Titánbevonatú vasalófelület a kényelmes kezeléshez és az elegáns hajformázáshoz
  • Speciális feltét a haj fésüléséhez vasalás közben
  • Ideális Slim Design a hajkiegyenesítéshez és a göndörítéshez
1
/
3
Fedezze fel a SHI 5500GD előnyeit
A klasszikus vasalók közül kiemelkedik, hiszen speciális vasalókefékkel lett felszerelve, amelyek még jobban kiemelik az így létrejövő stílust. Ráadásul tökéletesen vékony kialakítású, szinte már nincs is súlya, a forgó tápkábel pedig bármilyen irányba alkalmazkodik a kellemes kezelhetőség érdekében.
2
/
3
Mindössze két perc alatt használatra kész!
A hőmérsékletet pontosan az Ön igényeinek megfelelően állíthatja be 100-230 °C között tíz fokos lépésekben. A gyors felmelegítési rendszernek köszönhetően mindössze 2 perc alatt eléri a 230 °C-ot.
3
/
3
Kényelmes használat
A letisztult megjelenés mellet vékony és ergonomikus kialakítású a jobb és balkezesek számára egyaránt biztos fogást garantál. A 360°-ban elforgatható kábel minden irányban alkalmazkodik Önhöz anélkül, hogy bárhol akadályozná.

A Sencor SHI 5500GD hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A gyors felmelegedést – akár 230° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja. Lehetőség van a hőmérséklet egyéni beállítására 100 - 230° C között. A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. A PTC fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

14 állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 14 különböző hőmérséklet közül választhat 100-230 ° C tartományban, tíz fokos lépésekben. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot.

Egyszerűen cserélhető tartozék

Készítsen minden nap más és más frizurát kedvére. A Sencor lehetővé teszi, hogy a hét minden napján más frizurával kápráztassa el ismerőseit.  

  • Fésűtartozék: segíti a haj fésülését vasalás közben

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 180 hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 5500GD hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

Csomag tartalma

  • Hajvasaló készülék
  • Kefés feltét
  • Utazó tok
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 100-230 °C
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 50 W
Magasság (cm) 4,2 cm
Szélesség (cm) 28,5 cm
Mélység (cm) 4,5 cm
Szín Arany
Tömeg 285 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás