Hajvasalók

SHI 5600GD Hajvasaló

 • 14 állítható hőmérséklet 100 és 230 °C között 
 • Titánbevonatú vasalófelület 
 • Kefe a hajkiegyenesítéshez
1
/
7
Prémium hajvasaló cserélhető tartozékokkal
Három különböző kialakítású cserélhető tartozék áll a rendelkezésére, amelyek még jobban kiemelik a készített frizura stílusát. A kiegészítő fejek könnyen cserélhetőek, és a kompakt méret miatt, még kisebb csomagokban sem foglalnak helyet.
2
/
7
Kefés vasalófelület
A speciális vasalókefék még jobban kiemelik az elkészített frizura stílusát.
3
/
7
Fésű kiegészítő
A fésűtartozék ideális a haj fésüléséhez vasalás közben, mely ionizál és ápolja a a haj szerkezetét.
4
/
7
Speciális hajolaj feltét
A feltétbe töltött argánolajat egyszerűen, egyenletesen tudja hajvasalás közben felvinni a hajszálakra.
5
/
7
Titán vasalófelület
Az iontechnológia eltávolítja a statikus energiát a hajból, így a frizura rugalmasabbá, fényesebbé és kezelhetővé válik. A titán lemezek nagyon tartósak és a leghosszabb élettartamúak az összes vasalási felület közül.
6
/
7
14 különböző hőmérséklet
Tervezéskor az egyéni igények teljesítése volt a fő szempont. Ennek köszönhetően 100-230 °C között állíthatja be a hőmérsékletet a hajtípusának megfelelően. A digitális kijelzőnek köszönhetően a használata rendkívül egyszerű.
7
/
7
Kényelmes használat
A letisztult megjelenés mellet vékony és ergonomikus kialakítású a jobb és balkezesek számára egyaránt biztos fogást garantál. A 360°-ban elforgatható kábel minden irányban alkalmazkodik Önhöz anélkül, hogy bárhol akadályozná.
A Sencor SHI 5600GD hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A speciális betét lehetőséget biztosít az argán olaj felhordásához a haj vasalása közben. A gyors felmelegedést – akár 230° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja. Lehetőség van a hőmérséklet egyéni beállítására 100 - 230° C között. A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. A PTC fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

14 állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 14 különböző hőmérséklet közül választhat 100-230 ° C tartományban, tíz fokos lépésekben. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot.

Egyszerűen cserélhető tartozékok

Készítsen minden nap más és más frizurát kedvére. A Sencor lehetővé teszi, hogy a hét minden napján más frizurával kápráztassa el ismerőseit. 3 különböző kialakítású, egyszerűen cserélhető tartozékot talál a készülék csomagolásában. 
 • Kefetartozék a haj kiegyenesítéséhez, miközben megőrzi a természetes megjelenést
 • Fésűtartozék a haj fésüléséhez vasalás közben
 • Speciális hajolajozó feltét az argonolaj egyenletes felhordásához vasalás közben

Folyékony marokkói arany

Az argánolaj a hajápolás egyik értékes alapanyaga. Gyógyító hatását már évszázadok óta ismerik, gyulladások kezelésére, bőr- és hajápolásra. Az argánolaj különösen jól alkalmazható a hajápolásban, akár tiszta formában, akár samponok, hajpakolások összetevőjeként. A fitoszterinek, a szkvalén, a ferulasavak, az E-vitamin és a polifenol visszaadják az igénybe vett, töredezett haj fényét és rugalmasságát. Serkenti a természetes hajnövekedést és növeli a haj térfogatát. A kezelés jelentősen csökkentheti a hajhullást és lassítja az idő előtti öregedést is.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 180 hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 5600GD hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

Csomag tartalma

 • Hajvasaló készülék
 • Kefés feltét
 • Fésűs feltét
 • Hajolajozó feltét
 • Hullámosító feltét
 • Tisztító ruha
 • Hajolaj tartó
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 100-230 °C
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 55 W
Szín Arany
Tömeg 295 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás