Vissza Audio rendszerek
Audio rendszerek

SSS 4201 Hangrendszer

  • 800 W teljesítmény
  • LED-es kijelző
  • Villogó LED fények
134990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Pörgesse fel a napját akár 800 W zenei teljesítménnyel. A Sencor SSS4201party hangfal 2 basszus és 2 magassugárzó hangszóróval lettek felszerelve, így kiváló minőségű hangzást és igazán erős basszusokat biztosít. Hallgassa kedvenc zenéit Bluetooth, USB vagy 3,5 mm jack csatlakoztatások közreműködésével. Az integrált fényhatások segítségével kiváló party dekorációként használható, a karaoke funkcióval énekelhet különböző slágereket, és a gitár bemenetnek köszönhetően hozzájárulhat a parti felpörgetéséhez.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 800 W elérhető teljesítményt két basszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja. Az impedancia 6 ohm és a frekvencia tartomány 50 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhat a beépített hangszínszabályozó módok vagy a BASS BOOST funkció sem. Nincsenek partik fények nélkül. 7 különböző színkombináció áll az Ön rendelkezésére és hat különböző effektusban működik. Természetesen lehetősége van a fényeffektek kikapcsolására is. A karaoke funkcióval Ön lehet az este sztár fellépője.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.1 technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint az audio cinch, az 3,5 mm sztereó jack, 2x USB csatlakozó, amely ideális töltéshez, és lejátszáshoz. Továbbá a karaoke funkció használatához nélkülözhetetlen mikrofon csatlakozó (6,3 mm) és a gitár bemenet is megtalálható.
Audio rendszerek

Műszaki paraméterek

DVD lejátszás Nem
FM tuner Nem
Felvevő funkció
MP3 támogatás Igen
Kazettás mechanika Nem
Bluetooth Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Ethernet (LAN) Nem
Kártya foglalat Nem
Audió bemenet Igen
WiFi Nem
Magasság (fő egység) 102 cm
Szélesség (fő egység) 38,5 cm
Mélység (fő egység) 34,9 cm
Szín Fekete
Magasság (cm) 102 cm
Szélesség (cm) 38,5 cm
Mélység (cm) 34,9 cm
Tömeg 17 kg
3D Nem
Általános teljesítmény (RMS) 800 W
USB Igen
Tömeg (fő egység) 17 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás