Vissza Vezeték nélküli hangszórók
Vezeték nélküli hangszórók

SSS 5200 TIDE Bluetooth hangszóró TIDE

  • IPX4 védelmi fokozat
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • Beépített LED világítás és állapotjelző
Ismerje meg a Sencor SSS 5200 TIDE hordozható vezeték nélküli hangfalat, amely Bluetooth csatlakozással rendelkezik, így könnyedén élvezheti a vezeték nélküli zenehallgatást és a telefonhívások kezelését is. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz nélküli telefonálást akár 15 m hatótávolságon belül, így nem kell folyton a telefonjával foglalkoznia. Az IPX4 védelem megvédi a készüléket a vízfelöntéstől, így bátran használhatja a hangfalat akár a medence mellett. A TWS (True Wireless Stereo) funkcióval két Sencor SSS 5200 TIDE hangfalat párosíthat össze, hogy még gazdagabb hangzást és sztereó élményt nyújtson. Az erős 2000 mAh akkumulátor hosszú lejátszási időt biztosít 50%-os hangerőnél. Élvezze a vezeték nélküli szabadságot és a kiváló hangminőséget a Sencor SSS 5200 TIDE hangfal segítségével.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A Sencor SSS 5200 hangfalában rejlő akár 20 W teljesítmény két hangszóró és két passzívsugárzó kombinációjából ered. Az 4 ohm impedancia és a széles frekvenciatartomány (20 Hz - 20 kHz) lehetővé teszi, hogy a zene minden apró részletét élvezhesse. Ne feledje, hogy a beépített hangszínszabályozó módok segítségével testre szabhatja a hangzást, hogy az pontosan megfeleljen az ízlésének és preferenciáinak. Élvezze a kiváló hangminőséget és az egyedi hangbeállítások lehetőségét a Sencor SSS 5200 hangfalával.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

Fedezze fel a Bluetooth Audio 5.3 technológiával felszerelt Sencor hangfal kényelmét és megbízhatóságát. Ez a fejlett vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a gyors és egyszerű csatlakozást más eszközökhöz akár 15 m hatótávolságon belül. Emellett a hangfalban megtalálható a klasszikus 3,5 mm sztereó jack csatlakozó is, amely lehetőséget ad más eszközök egyszerű csatlakoztatására. Ha pedig szeretné közvetlenül lejátszani a kedvenc zenéit, a memóriakártya használata is lehetséges. Így a Sencor hangfal rugalmas és sokoldalú megoldást nyújt az audió csatlakoztatására.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés USB-C-ről
  • Töltési idő max. 3,0 óra
  • Méretek: 188 x 79 x 79 mm
  • Tömeg: 538 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás