Vissza Kenyérsütők
Kenyérsütők

SBR 1040WH Kenyérsütő

  • Nagy LCD kijelző és fedél kémlelő nyílással
  • Lekvárfőző program
  • 3 kenyérhéj átsütési fokozat (világos / közepes / barna)
28990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Pékség az otthonában
A Sencor SBR 1040WH kenyérsütő úgy süt, mint egy profi pék. Szinte nem ismer akadályt, kenyeret, pékárut, süteményeket és akár még lekvárt is készíthet vele. 
2
/
3
Beéptett LCD
kijelző
A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően a teljes sütési folyamatról információt kap, illetve hangjelzés figyelmezteti, ha más, rövidebb sütési időt igénylő hozzávalókat kell hozzáadni. A késleltetett sütés funkcióval akár 13 órás időintervallumot is meghatározhat.
3
/
3
12 különböző program
A készülék 10 sütési és további 2 egyéb programmal lett ellátva.  Készíthet például pizzát, bagettet, kiflit, fánkot és más egyéb tésztákat vagy a gyümölcsök betakarításakor különböző ízletes dzsemeket, lekvárokat. A betekintő nyílással ellátott fedélnek köszönhetően pedig ellenőrizheti az adott program folyamatát.

A Sencor SBR 1040WH kenyérsütő segítségével indítsa minden reggelét friss és ropogós házi készítésű kenyérrel. A készülék 10 sütési és további 2 egyéb programmal lett ellátva.  Készíthet például pizzát, bagettet, kiflit, fánkot és más egyéb tésztákat vagy a gyümölcsök betakarításakor különböző ízletes dzsemeket, lekvárokat. A betekintő nyílással ellátott fedélnek köszönhetően pedig ellenőrizheti az adott program folyamatát. A kenyérsütőn 3 fokozat szerint állíthatja be a kényérhéj pirítását - világos, közepesen barnult és barna. Az előre beállított programokon kívül a kenyérsütő további hasznos funkcióval rendelkezik. Ilyen például a 13 órás késleltetett indítás funkció, vagy a melegen tartó funkció is. Áramszünet esetén a készülék 10 perces memóriával rendelkezik, így képes folytatni az abbahagyott programot.

A 12 sütési program szinte minden igényre

Az áttekinthető kijelzőn és a gombokon keresztül akár 12 automatikus programot is beállíthat. Könnyedén készíthet különféle kenyereket, beleértve a gluténmentes és pirított, lekvárt, mindenféle süteményt és édes péksüteményeket. Mindez automatikus üzemmódban, tökéletes hőmérséklettel.

Elérhető programok:
1. BASIC (alap kenyérfajták): általános kenyérfajták fehér lisztből való sütéséhez
2. QUICK (gyorssütés): az 1. számú BASIC program gyorsabb alternatívája
3. FRENCH (francia kenyér): hosszabb kelesztési fázissal a finom, törékeny kéregű francia fehér kenyérhez.
4. TELJES KIÖRLÉSŰ (teljes kiőrlésű kenyér): teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér sütéséhez
5. SWEET (édes): édes kenyér sütéséhez gyümölcs, dió, pehely stb. hozzáadásával, magasabb zsír- és cukortartalmú kenyerek sütéséhez.
6. ULTRAGYORS (nagyon gyors sütés): kenyérsütéshez a lehető legrövidebb idő alatt 80-100 perc alatt.
7. GLUTÉNMENTES (gluténmentes kenyér): kelesztés csak egy szakaszban történik, a sütési idő hosszabb a magas nedvességtartalom miatt.
8. TÉSZTA: a hozzávalók összekeverésére, dagasztására, majd a tészta kelesztésére, pl. pizzához, tekercsekhez stb.
9. LEKVÁR: különböző lekvárok és dzsemek készítéséhez
10. TORTA: sütemények és édes péksütemények sütéséhez
11. SZENDVICS (pirítós kenyér): puha, vékony kérgű pirítós kenyér sütéséhez
12. BAKE: bolti kész tészta sütéséhez vagy frissen sült kenyér befejezéséhez. A sütési időt 10 és 60 perc között állíthatja be.

Lehetőség cipó méret és kéregszín intenzitás állíthatósága

Biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogja azt a lehetőséget, hogy kiválaszthatja a kenyér súlyát, amely 750 g vagy 900 g is lehetséges. A kenyér kéregszíne 3 különböző fokozatban állítható. A késleltetett indítás praktikus funkciójának is örülni fog, amivel tökéletesen időzítheti, hogy ropogós kenyér várja otthon, amikor hazaér a munkából, vagy kellemesebbé teheti a mozgalmas reggeleket, hétvégéket.

Kényelmi funkciók minden esetre

A KEEP WARM funkciónak köszönhetően a program befejezése után automatikusan melegen tartó üzemmódba kapcsol át 60 perc erejéig így, ha nem is tudja azonnal kivenni a cipót, még akkor is melegen fogja találni. A beépített memóriának köszönhetően, a rövidebb áramszünet sem jelent problémát, és áramellátás esetén ugyan ott folytatja a munkát, ahol abba maradt.

Egyszerű kezelhetőség az LCD kijelzőnek köszönhetően

A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően folyamatos tájékoztatást kap a teljes sütési folyamatról, illetve hangjelzéssel figyelmezteti Önt a készüléke, ha más, rövidebb sütési időt igénylő hozzávalókat kell hozzáadni. A késleltetett sütés funkcióval akár 13 órán keresztül későbbre is beállíthat.

Tartozékok, amelyek felgyorsítják a teljes sütési folyamatot

A bonyolult mérlegelést azonnal elfelejtheti. A csomagban talál egy mérőkanalat és egy mérőpoharat is, amelyek leegyszerűsítik a teljes elkészítési folyamatot, és pontosan tudni fogja, hogy milyen mennyiségű hozzávalót kell hozzáadni. Az acélkampó arra is kiváló, hogy a sütés után eltávolítsa a dagasztókampót a kenyérből. A forma és a dagasztóhorog tapadásmentes felülete biztosítja a megsült tészta könnyű eltávolítását. A karbantartása is nagyon egyszerű, a formát mosogatógépben is elmoshatja.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.

Csomag tartalma

  • Kenyérsütő készülék
  • Mérőkanál, mérőpohár
  • Acélkampó
  • Dagasztólapát
Kenyérsütők

Műszaki paraméterek

Kenyér maximális tömege 0,9 kg
Programok száma 10
Sütő edények száma 1
Dagasztó karok száma 1
Gluténmentes program Igen
Lekvár program Igen
Gyors sütés program Igen
Külön sütés program Igen
Hőmérséklet tartás Igen
Kijelző Igen
Késleltetett indítás Igen
Teljesítmény (W) 550 W
Magasság (cm) 30,5 cm
Szélesség (cm) 40,3 cm
Mélység (cm) 25,5 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás