Kenyérsütők

SBR 2000SS Kenyérsütő

  • Luxus rozsdamentes acél kivitel, nagy prémium LCD kijelzővel
  • Automatikus adagoló
  • Lekvárfőző program
  • 3 kenyérhéj átsütési fokozat (világos / közepes / barna)
43990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
1
Pékség az otthonában
Luxus, rozsdamentes acél kivitel nagy prémium LCD kijelzővel.

A Sencor SBR 2000SS kenyérsütő segítségével indítsa minden reggelét friss és ropogós házi készítésű kenyérrel. A készülék 23 sütési és további 2 egyéb programmal lett ellátva.  Készíthet például pizzát, bagettet, kiflit, fánkot és más egyéb tésztákat vagy a gyümölcsök betakarításakor különböző ízletes dzsemeket, lekvárokat. A betekintő nyílással ellátott fedélnek köszönhetően pedig ellenőrizheti az adott program folyamatát. A kenyérsütőn 3 fokozat szerint állíthatja be a kényérhéj pirítását - világos, közepesen barnult és barna. Az előre beállított programokon kívül a kenyérsütő további hasznos funkcióval rendelkezik. Ilyen például a 13 órás késleltetett indítás funkció, vagy a melegen tartó funkció is. Áramszünet esetén a készülék 10 perces memóriával rendelkezik, így képes folytatni az abbahagyott programot.
 

25 program szinte minden igényre

Az áttekinthető kijelzőn és a gombokon keresztül akár 25 automatikus programot is beállíthat. Könnyedén készíthet különféle kenyereket, beleértve a gluténmentes és pirított, lekvárt, mindenféle süteményt és édes péksüteményeket. Mindez automatikus üzemmódban, tökéletes hőmérséklettel.

Elérhető programok:
Fehér kenyér / Francia kenyér / Teljes kiőrlésű / Édes kenyér / Alacsony cukortartalmú kenyér
Rizskenyér / Rizsliszt kenyér / Gyors sütés / Olasz kenyér / Gluténmentes kenyér
Pizza tészta / Olasz tészta / Kelt tészta / Erjesztés, kiolvasztás / Joghurt
Zöldség pácolás / Zsemle, kifli / Dzsem, lekvár / Sütő funkció / Diófélék pirítása
Hús csíkok / Rizs ecet késztés / Sütemények / Olasz sütemények / Saját program 

Lehetőség cipó méret és kéregszín intenzitás állíthatósága

Biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogja azt a lehetőséget, hogy kiválaszthatja a kenyér súlyát, amely 500 g, 750 g vagy 900 g is lehetséges. A kenyér kéregszíne 3 különböző fokozatban állítható. A késleltetett indítás praktikus funkciójának is örülni fog, amivel tökéletesen időzítheti, hogy ropogós kenyér várja otthon, amikor hazaér a munkából, vagy kellemesebbé teheti a mozgalmas reggeleket, hétvégéket.

Kényelmi funkciók minden esetre

A KEEP WARM funkciónak köszönhetően a program befejezése után automatikusan melegen tartó üzemmódba kapcsol át 60 perc erejéig így, ha nem is tudja azonnal kivenni a cipót, még akkor is melegen fogja találni. A beépített memóriának köszönhetően, a rövidebb áramszünet sem jelent problémát, és áramellátás esetén ugyan ott folytatja a munkát, ahol abba maradt.

Adalékanyag hozzáadás funkció

A kenyérsütő bizonyos programok esetében automatikusan adalékanyagokat (pl. magokat) adagol a tésztába. A program indítása előtt töltse fel a tartót és a készülék automatikusan hozzáadja tésztához.

Egyszerű kezelhetőség az LCD kijelzőnek köszönhetően

A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően folyamatos tájékoztatást kap a teljes sütési folyamatról, illetve hangjelzéssel figyelmezteti Önt a készüléke, ha más, rövidebb sütési időt igénylő hozzávalókat kell hozzáadni. A késleltetett sütés funkcióval akár 13 órán keresztül későbbre is beállíthat.

Tartozékok, amelyek felgyorsítják a teljes sütési folyamatot

A bonyolult mérlegelést azonnal elfelejtheti. A csomagban talál egy mérőkanalat és egy mérőpoharat is, amelyek leegyszerűsítik a teljes elkészítési folyamatot, és pontosan tudni fogja, hogy milyen mennyiségű hozzávalót kell hozzáadni. Az acélkampó arra is kiváló, hogy a sütés után eltávolítsa a dagasztókampót a kenyérből. A forma és a dagasztóhorog tapadásmentes felülete biztosítja a megsült tészta könnyű eltávolítását. A karbantartása is nagyon egyszerű, a formát mosogatógépben is elmoshatja.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.

Csomag tartalma

  • Kenyérsütő készülék
  • Mérőkanál, mérőpohár
  • Acélkampó
  • Dagasztólapát
Kenyérsütők

Műszaki paraméterek

Kenyér maximális tömege 0,9 kg
Programok száma 23
Lekvár program Igen
Hozzávalók automatikus hozzáadása
Hőmérséklet tartás Igen
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 550 W
Magasság (cm) 33,5 cm
Szélesség (cm) 36 cm
Mélység (cm) 27,5 cm
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás