Vissza Audio rendszerek
Audio rendszerek

SSS 3700 Hordozható Bluetooth hangszóró

  • IPX4 vízvédelem
  • Akár 50 W teljesítmény
  • Teleszkópos fogantyú a könnyebb kezelhetőség érdekében
Pörgesse fel a napját akár 50 W zenei teljesítménnyel. A Sencor SSS 3700 hordozható vezeték nélküli hangfal 1 basszus és 1 magassugárzó hangszóróval lettek felszerelve, így kiváló minőségű hangzást és igazán erős basszusokat biztosít. Hallgassa kedvenc zenéit bárhol és bármikor Bluetooth, USB vagy 3,5 mm jack csatlakoztatások közreműködésével. Az integrált fényhatások segítségével kiváló party dekorációt készíthet, a karaoke funkcióval énekelhet különböző slágereket, és a gitár bemenetnek köszönhetően hozzájárulhat a parti felpörgetéséhez. Használható power bank-ként is. Az IPX4 védelem biztonságot nyújt a fröccsenő víz ellen.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 50 W elérhető teljesítményt egy középbasszus és egy magassugárzó hangszóró biztosítja. A frekvencia tartomány 20 Hz – 17 kHz. Nem hiányozhat a beépített hangszínszabályozó módok vagy a SUPER BASS funkció sem. Nincsenek partik fények nélkül. több különböző színkombináció áll az Ön rendelkezésére és hét különböző effektusban működik. Természetesen lehetősége van a fényeffektek kikapcsolására is. A karaoke funkcióval Ön lehet az este sztár fellépője.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.2 technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint a 3,5 mm sztereó jack, egy USB csatlakozó, amely ideális lejátszáshoz. Továbbá a karaoke funkció használatához nélkülözhetetlen mikrofon csatlakozó (6,3 mm) és a gitár bemenet is megtalálható.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 programhely áll az Ön rendelkezésére.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Tápellátás: AC 100 - 240 V, 50 / 60 Hz
  • A lejátszási idő akár 9 óra (75% hangerőnél)
  • Micro USB-s tápellátás
  • Méretek: 330 x 408 x 260 mm
  • Tömeg: 8,45 kg
Audio rendszerek

Műszaki paraméterek

Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Kijelző Igen
Eltökélten Party
Háttérvilágítás
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Víz- és Porvédelem IPX4
Teljesítmény 50 W
Tápellátás 50 W
Hangerőszabályozó Igen
USB Igen
Magasság (cm) 40,8 cm
Szélesség (cm) 33 cm
Mélység (cm) 26 cm
Szín Fekete
Tömeg 8,45 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás