Hordozható DVD lejátszó

SPV 2722 BLACK Hordozható DVD lejátszó

  • 7”os TFT LCD képernyő, LED háttérvilágítással
  • Elfordítható képernyő
  • Dolby Digital
A Sencor SPV 2722 hordozható DVD lejátszó a kompakt méreteivel és az alacsony tömegével biztosan hű társa lesz a hosszú utazások alkalmával. A különböző típusú fájlokat egy 7” forgatható háttérvilágítással rendelkező TFT LCD képernyőn jelennek meg, melynek a felbontása 800 x 480 pixel. A minőségi hangteljesítményt a Dolby Digital rendszer támogatja. A készülék AntiShock memory gyorsítótárral is rendelkezik, amely kiküszöböli a lejátszás leállását rázkódás esetén. A többnyelvű felhasználó felület és a gyermekzár csak fokozza a felhasználás egyszerűségének lehetőségét. A DVD lejátszó működését egy beépített 1 000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja.

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a készülék

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a készülékkel. Ennek köszönhetően számtalan csatlakozó került kialakításra a készüléken. Többek között megtalálja az USB csatlakozót, amit 32 GB méretig tud kezelni a készülék, de nem hiányozhat az audio video 3,5 mm átmérő jack csatlakozó sem. A DVD a következő formátumú videókat, filmeket, képeket tudja lejátszani DVD±R/RW, CD, CD-R/RW / MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4, XVID, Picture CD / JPEG, MP3 / SUB, SRT, TXT.

Tartozékok a kényelem érdekében

Az autós töltő segítségével nem kell tartania attól, hogy út közben a hordozható készülék akkumulátora lemerülne, de indulás előtt a hálózati töltő segítségével 4 órán belül egyszerűen feltöltheti a készülék akkumulátorát. Az egyszerű használat érdekében használhat akár távirányítót is. A kompakt kialakításának köszönhetően a DVD lejátszó 177 x 40 x 151 mm mérettel rendelkezik és a súlya mindösszesen 0,5 kg.
Hordozható DVD lejátszó

Műszaki paraméterek

Képátló inch-ben 7 "
Képátló cm-ban 18 cm
TV tuner Nem
DVD mechanika Igen
DivX támogatás Igen
USB Igen
Lejátszás USB-ről Video/Foto/MP3
TV adás USB-re rögzítése Nem
Kártya foglalat Nem
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
Autós tartó
Autós adapter Igen
Magasság 4 cm
Szélesség 17,5 cm
Mélység 16 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás