Hordozható DVD lejátszó

SPV 2920 BLACK Hordozható DVD-lejátszó

  • 9" TFT LCD-kijelző LED háttérvilágítással
  • Forgatható képernyő 
  • USB bemenet (32 GB-ig támogatott)
A Sencor SPV 2920 hordozható DVD lejátszóval könnyedén társulhat a hosszú utazások alkalmával. Kompakt méretei és alacsony tömege garantálják, hogy mindig kéznél legyen. A 9”-os forgatható TFT LCD képernyőn jelennek meg a különböző típusú fájlok, melynek felbontása 800 x 480 pixel. A Dolby Digital rendszer biztosítja a minőségi hangteljesítményt. Az AntiShock memory gyorsítótár megakadályozza a lejátszás leállását rázkódás esetén. A többnyelvű felhasználói felület és a gyermekzár pedig még egyszerűbbé teszi a használatot. A beépített 1 000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja a DVD lejátszó működését.

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a készülék

A Sencor készülékén számos csatlakozó található, amelyek lehetővé teszik a különböző készülékek összekapcsolását. Az USB csatlakozón keresztül akár 32 GB méretű adathordozót is használhat a készülék. Emellett az audio video 3,5 mm átmérőjű jack csatlakozó sem hiányozhat a termékről. A DVD lejátszó támogatja a DVD±R/RW, CD, CD-R/RW formátumokat, valamint a MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4, XVID, Picture CD videókat, filmeket és a JPEG, MP3, SUB, SRT, TXT képeket és hangfájlokat.

Tartozékok a kényelem érdekében

Az autós töltővel ellátott hordozható készülékkel nem kell aggódnia az út során az akkumulátor lemerülése miatt. Továbbá, indulás előtt egyszerűen feltöltheti a készülék akkumulátorát a hálózati töltő segítségével, ami mindössze 4 órát vesz igénybe. A könnyű használat érdekében a készülékhez távirányítót is használhat. A DVD lejátszó kompakt méretei (216 x 40 x 170 mm) és alacsony súlya (0,7 kg) könnyedén hordozhatóvá teszik.
Hordozható DVD lejátszó

Műszaki paraméterek

Képátló inch-ben 9 "
Képátló cm-ban 22,9 cm
TV tuner Nem
DVD mechanika Igen
DivX támogatás Igen
USB Igen
Lejátszás USB-ről Video/Foto/MP3
TV adás USB-re rögzítése Nem
Kártya foglalat Nem
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
Autós tartó
Autós adapter Igen
Magasság (cm) 4 cm
Szélesség (cm) 21,6 cm
Mélység (cm) 17 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,76 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás