Hordozható DVD lejátszó

SPV 7926T Hordozható DVD lejátszó

  • 9“ TFT LCD kijelző
  • DVB-T/T2 (HEVC) Tuner
  • SD-kártya slot (32 GB-os méretig)
Ismerje meg a Sencor SPV 7926T hordozható DVD lejátszót. A készülék 9” aza 23 cm képátlós LCD kijelzővel rendelkezik, melyhez egy 800 x 480 pixeles felbontás társul, továbbá H.265 / HEVC kodek segítségével készen áll a DVB-T2 műsorszórásra is. A rezgésekkel szembeni Antishock védelem biztosítja a kényelmes használatot. Számtalan csatlakozóval felszerelt. A beépített sztereó hangszórók Dolby Digital hangzást biztosítanak. A többnyelvű felhasználó felület és a gyermekzár csak fokozza a felhasználás egyszerűségén lehetőségét. A DVD lejátszó működését egy beépített 1 000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja.

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a készülék

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a készülékkel. Ennek köszönhetően számtalan csatlakozó került kialakításra a készüléken. Többek között megtalálja az USB csatlakozót, egy SD kártya olvasót, mindkét esetben a 32 GB méretig tudja kezelni a készülék, de nem hiányozhat az audio video 3,5 mm átmérő jack csatlakozó sem, valamint a HDMI kimenet sem. A DVD a következő formátumú videókat, filmeket, képeket tudja lejátszani DVB-T/T2 (HEVC) Tuner / DVD±R/RW, CD, CD-R/RW / MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4, XVID, Picture CD / JPEG, MP3 / SUB, SRT, TXT.

Tartozékok a kényelem érdekében

A csomag tartalmát képezi egy aktív antenna is a jobb vétel érdekében. Az autós töltő segítségével nem kell tartania attól, hogy út közben a hordozható készülék akkumulátora lemerülne. Az egyszerű használat érdekében használhat akár távirányítót is. A kompakt kialakításának köszönhetően a DVD lejátszó 275 x 108 x 235 mm mérettel rendelkezik és a súlya mindösszesen 1,37 kg.
Hordozható DVD lejátszó

Műszaki paraméterek

Képátló inch-ben 9 "
Képátló cm-ban 23 cm
TV tuner DVB-T2
DVD mechanika Igen
DivX támogatás Igen
USB Igen
Lejátszás USB-ről Video/Foto/MP3
TV adás USB-re rögzítése Nem
Kártya foglalat SD
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
Autós tartó
Autós adapter Igen
Magasság 10,8 cm
Szélesség 27,8 cm
Mélység 23,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,37 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Információs lap
Energia címke
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás