Rádiós magnók

SPT 1600 BS FM rádiós magnó

  • CD-R / RW, MP3 formátumot játszik le
  • USB csatlakozó
  • Zeneszám keresés, átugrás, ismétlés CD-n és USB-n
Archivált termék
Nem elérhető

A Sencor SPT 1600 hordozható rádiós magnó ideális választás azoknak, akik szeretnének élvezni a kedvenc slágereiket. A készülék lehetővé teszi a zenék lejátszását USB és AUX csatlakozón keresztül, így könnyedén csatlakoztatható más eszközökhöz. Emellett a magnó képes lejátszani audio CD-ket is, így nem kell lemondania a klasszikus zenehallgatási élményről. A beépített AM / FM tuner lehetővé teszi különböző rádióállomások hallgatását is. A hangzásvilágot két hangszóró biztosítja, így élvezheti a tiszta és gazdag hangzást. Az LCD kijelző pedig lehetővé teszi, hogy szinten tartsa a folyamatokat és könnyen nyomon kövesse a beállításokat.

A ritmus erejével

A Sencor SPT 1600 hordozható rádiós magnóval kiváló minőségű hangzást élvezhet. A készülék 2 aktív hangszóróval biztosítja az akár 2 W (2x 1 W) teljesítményt, így tiszta és erőteljes hangokat élvezhet. Az 4 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány garantálja a hangok pontos visszaadását. A torzítás mértéke pedig kevesebb, mint ≤ 1,5% (1 kHz 1 W), így a hangok tiszták és torzításmentesek lesznek.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Sencor rádiós magnón megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozót és az USB pendrive-t, így kényelmesen csatlakoztathatja különböző eszközeit. Ráadásul a magnó kompatibilis a rég elfeledett CD lemezekkel is, és képes lejátszani CD-R/RW és MP3 formátumokat. Programozhatja akár 20 CD lemezről vagy 99 MP3 számról a lejátszást. A magnó lehetővé teszi a zeneszámok könnyű keresését, a dalok átugrását és akár ismételt lejátszását is. Emellett a mappákba rendezett zene fájlok sem okoznak problémát a rádiós magnón.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 20 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai informárciók

  • Méretek: 230 x 115 x 220 mm
  • Súly: 1,20 kg
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 20
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 2 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Nem
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság (cm) 11,5 cm
Szélesség (cm) 13 cm
Mélység (cm) 22 cm
Tömeg 1,2 kg
Szín Fekete/Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás