Rádiós magnók

SPT 1600 BS FM rádiós magnó

  • CD-R / RW, MP3 formátumot játszik le
  • USB csatlakozó
  • Zeneszám keresés, átugrás, ismétlés CD-n és USB-n
A Sencor SPT 1600 hordozható rádiós magnóval lehetősége nyílik USB és AUX csatlakozón keresztül kedvenc slágerei meghallgatására. Továbbá a magnó segítségével az audio CD-ket is le lehet játszani, illetve a beépített AM / FM tunernek köszönhetően különböző rádióállomásokat lehet hallgatni. A megfelelő hangzásvilágot 2 hangszóró biztosítja. A beépített LCD kijelző segítségével szinten minden folyamat nyomon követhető.

A ritmus erejével

Az akár 2 W (2x 1 W) elérhető teljesítményt 2 aktív biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 18,5 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,5 % (1 kHz 1 W).

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozó is, valamint az USB pendrive is működtethető róla. A rég elfeledett CD lemezek is működtethetőek, a készülék a CD-R / RW, MP3 formátumokat játszik le. CD lemezről 20, MP3 lejátszóról akár 99 szám lejátszása programozható. Lehetősége van a zeneszámok keresésére, átugrani bizonyos dalokat vagy akár ismételten meghallgatni. A mappákba rendezett zene fájlok sem okoz kihívást a rádiós magnónak.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 20 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai információk

Méretek: 230 x 115 x 220 mm
Súly: 1,20 kg
 
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 20
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 2 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Nem
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság 11,5 cm
Szélesség 13 cm
Mélység 22 cm
Tömeg 1,2 kg
Szín Fekete/Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás