Hordozható rádiók

SRD 1800 Hordozható FM rádió

  • Kihúzható antenna FM rádió vételéhez
  • Kompakt méret
  • Gumírozott felület
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
7590 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Raktáron > 5 db
A Sencor SRD 1800 rádió egy könnyen hordozható, analóg készülék, amely ideális választás az egyszerű és gyors rádióállomás kereséshez és hangoláshoz. Az analóg FM tuner lehetővé teszi a rádióadók megbízható fogását a 87,5-108 MHz frekvenciatartományban. A kihúzható, teleszkópos antenna pedig jobb vételt biztosít, így élvezheti a tiszta hangzást bárhol is tartózkodik. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyedén magával viheti az eszközt, hogy mindig és mindenhol élvezhesse a kedvenc rádióműsorait.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM / AM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik. A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál. Akár több programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse. A kihúzható antenna tovább javítja a vétel minőségét.

A MEGFELELŐ HANGZÁSÉRT

A kompakt és hordozható Sencor SRD 1800 rádió egy megbízható eszköz, amelynek 1,5” méretű hangszórója akár 0,5 W teljesítményt biztosít. Az 8 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány pedig garantálja a kiváló hangminőséget. A torzítás mértéke pedig kevesebb, mint ≤ 0,5%, ami tiszta és éles hangzást eredményez. Ez a praktikus rádió ideális választás mindennapi használatra, legyen szó otthonról vagy útközbeni zenehallgatásról.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Sencor SRD 1800 rádió tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kényelmes zenehallgatást. Az készülék klasszikus 3,5 mm csatlakozóval rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathat fülhallgatót vagy más audio eszközt. Egyszerűen csak dugja be a csatlakozót, és már élvezheti is a személyes zenéit bárhol és bármikor. Ez a kényelmes és praktikus funkció teszi a Sencor SRD 1800 rádiót a zene szerelmeseinek első számú választásává.

Technikai információk

  • Tápellátás: 2 x 1,5 V AA típusú elem (az elemeket a csomag nem tartalmazza)
  • Méretek: 125 x 71 x 39 mm
  • Tömeg: 0,19 kg
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner ANALÓG
Fülhallgató kimenet Igen
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 7,1 cm
Szélesség (cm) 12,5 cm
Mélység (cm) 3,9 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,19 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás