Vissza Hősugárzók
Hősugárzók

SFH 7057WH Forrólevegős ventilátor

  • 2 fűtésteljesítmény: 1200 / 2000 W
  • Hideg levegő funkció
  • 90°-os automatikus oszcillálás
9290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SFH 7057WH praktikus és kompakt segédeszköz kisebb terek vagy irodák számára a hidegebb napokon, ahol relatív gyorsan tudja felmelegíteni a levegőt. A Sencor hőlevegős ventilátora modern kialakítással, akár 1200 W teljesítménnyel lett felszerelve alacsony, mindössze 53 dB (A) zajszint mellett. 22,7 x 13,9 x 26,8 cm-es méretei szintén nagy előnyt jelentenek, így a tárolásához sincs szükség nagyobb helyre. A kezelés nagyon egyszerű a bekapcsolásjelző lámpával gazdagított vezérlőgombnak köszönhetően.

2 teljesítmény szint

A Sencor SFH 7057WH elektromos hősugárzó 2 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas vagy éppen alacsony üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 1000W / 2000 W.

Könnyen irányítható

A hősugárzó vezérlése nagyon egyszerű. A készülék tetején találja meg a főkapcsolót. A teljesítményszabályozást egy vezérlőgomb biztosítja, mellyel Ön választhatja ki a kívánt fűtési szintet. A ventilátor működést jelző lámpát is tartalmaz.

Oszcilláló mozgás 80°-ig

Az oszcillációs mozgás lehetővé teszi a készüléktest önműködő egyik oldalról a másikra forgását. Így a forró levegőt vagy akár felfrissítő szellő a szoba összes sarkába el tud jutni.

Rendkívül csendes működés

Ennek a ventilátornak a nagy előnye a kompakt kialakítás és az alacsony zajszint. Halk működésének köszönhetően ideális irodákba, műhelyekbe. Maximális teljesítmény mellett mindössze 53 dB (A) zajszintet ér el.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SFH 7057WH forrólevegős ventilátor egy egyenáramú motorral melegíti a levegőt, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.

Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Igen
Túlhevülés biztosíték Igen
Hideg levegő Igen
Magasság (cm) 29,5 cm
Szélesség (cm) 22,5 cm
Mélység (cm) 16,6 cm
Szín Fehér
Tömeg 1,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás