Húsdarálók

SMG 4200WH Húsdaráló

  • 500 W-os motor
  • Különböző húsfélék gyors és kényelmes darálása
  • Teljesítmény: 30 kg/óra
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
1
Elektromos húsdaráló
Különféle húsfajták gyors és egyszerű darálása ideális választás. A 30 kg/óra kapacitása elegendő egy nagyobb család ebédjének elkészítéséhez.

A Sencor SMG 4200WH húsdaráló ideális eszköz különböző húsok gyors és egyszerű darálásához a masszív acélból készült vágóéleknek és vágótárcsáknak, valamint a nagy teljesítményű motornak köszönhetően. Egy perc alatt akár 0,5 kg húst is ledarálhat a különböző vágótárcsa segítségével. A különleges tartozékok segítségével gyümölcslevet, jam is készíthető vele. Használaton kívül a vezetéket a darálón található kábeltartóban tárolhatja, a biztonságos használatot pedig a csúszásgátló lábak biztosítják.

APRÍTSON EGYSZERŰEN

A Sencor húsdaráló kései az önélező tulajdonságának köszönhetően, mindig kiváló minőségben állnak az Ön rendelkezésére. Nem jelent problémát a keményebb húsok darálása sem, a változtatható darálási irány segítségével az elakadási kockázat minimális. 

HATÉKONY SEGÍTSÉG A KONYHÁBAN

Az 500 W teljesítménynek köszönhetően lehetősége van percenkét akár 0,5 kg húst ledarálni. Az acélból készült tartós használatra tervezett vágókés garantálja a hosszú élettartamot. A csomagban egy durva - ovális formájú- vágótárcsát talál.

Biztonság mindenekelőtt

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A beépített hőbiztosíték a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet. A csuszás mentes talpak pedig, biztosítják a kellő stabilitást.

Húsdarálók

Műszaki paraméterek

Tápellátás 500 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás