Vissza Húsdarálók
Húsdarálók

SMG 4382 Húsdaráló

  • Különböző húsok gyors és egyszerű darálásához
  • Masszív acélból készült vágóélek és vágótárcsák
  • Tömör alumíniumból készült csiga
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SMG 4382 húsdaráló ideális eszköz különböző húsok gyors és egyszerű darálásához a masszív acélból készült vágóéleknek és vágótárcsáknak, valamint a nagy teljesítményű motornak köszönhetően. Egy perc alatt akár 1,65 kg húst is ledarálhat a háromféle vágótárcsa segítségével finomra, közepesre vagy durvára. A különleges tartozékok segítségével gyümölcslevet, jam-et vagy saját házi kolbász is készíthető vele. Használatában segít a visszafelé is működő motor. Használaton kívül a vezetéket a darálón található kábeltartóban tárolhatja, a biztonságos használatot pedig a csúszásgátló lábak biztosítják. Praktikus recepteket talál a készülék használati útmutatójában.

APRÍTSON EGYSZERŰEN

A Sencor húsdarálóinak kései az önélező tulajdonságának köszönhetően, mindig kiváló minőségben állnak az Ön rendelkezésére. Nem jelent problémát a keményebb húsok darálása sem, a változtatható darálási irány segítségével az elakadási kockázat minimális. A reszelő feltét segítségével akár zöldséget, gyümölcsöt vagy reszelhet, de akár lehetősége van akár zsemlemorzsa készítésére is.

KÉSZÍTSEN ÍZLETES HÁZI KOLBÁSZT

A kiegészítőknek köszönhetően már otthonában elkészítheti kedvenc házi kolbászát a saját ízlése szerint. De lehetősége van gyümölcsöt, zöldséget vagy akár sajtot is aprítani a különböző fém betétekkel.

HATÉKONY SEGÍTSÉG A KONYHÁBAN

Az 1500 W teljesítménynek köszönhetően lehetősége van percenkét akár 1,65 kg húst ledarálni.  Az acélból készült tartós használatra tervezett vágókés garantálja a hosszú élettartamot. Három különböző vágótárcsát talál a csomagban, egy finom (4,2 mm), egy közepes (7,4 mm) és egy durva (ovális forma) vágótárcsát.

Biztonság mindenekelőtt

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A beépített hőbiztosíték a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet. A csuszás mentes talpak pedig, biztosítják a kellő stabilitást.
Húsdarálók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 500 W
Húsgolyó készítés Nem
Kolbász készítés Igen
Steak formázás Nem
Nuggets formázó Nem
Szeletek vágása Nem
Reszelés Igen
Szeletelés Nem
Magasság (cm) 31,6 cm
Szélesség (cm) 18,5 cm
Mélység (cm) 36,1 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás