Vissza Húsdarálók
Húsdarálók

SMG 6400SL Húsdaráló

  • 700 W-os motor / akár 2100 W elérhető teljesítmény
  • Fém fogaskerekek
  • Különböző húsfélék gyors és kényelmes darálására
42 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SMG 6400SL húsdaráló ideális eszköz különböző húsok gyors és egyszerű darálásához a masszív acélból készült vágóéleknek és vágótárcsáknak, valamint a nagy teljesítményű motornak köszönhetően. Egy perc alatt akár 2,2 kg húst is ledarálhat a háromféle vágótárcsa segítségével finomra, közepesre vagy durvára. A különleges tartozékok segítségével gyümölcslevet, jam-et vagy saját házi kolbász is készíthető vele. A daráló, reszelő tartozékokkal egyszerűen reszelhet sajtot vagy különböző zöldségeket is egyaránt. Használatában segít a visszafelé is működő motor. Használaton kívül a vezetéket a darálón található kábeltartóban tárolhatja, a biztonságos használatot pedig a csúszásgátló lábak biztosítják.

APRÍTSON EGYSZERŰEN

A Sencor húsdarálóinak kései az önélező tulajdonságának köszönhetően, mindig kiváló minőségben állnak az Ön rendelkezésére. Nem jelent problémát a keményebb húsok darálása sem, a változtatható darálási irány segítségével az elakadási kockázat minimális. A reszelő feltét segítségével akár zöldséget, gyümölcsöt vagy reszelhet, de akár lehetősége van akár zsemlemorzsa készítésére is.

KÉSZÍTSEN ÍZLETES HÁZI KOLBÁSZT

A kiegészítőknek köszönhetően már otthonában elkészítheti kedvenc házi kolbászát a saját ízlése szerint. De lehetősége van gyümölcsöt, zöldséget vagy akár sajtot is aprítani a különböző fém betétekkel.

HATÉKONY SEGÍTSÉG A KONYHÁBAN

A 2100 W teljesítménynek köszönhetően lehetősége van percenkét akár 2,2 kg húst ledarálni.  Az acélból készült tartós használatra tervezett vágókés garantálja a hosszú élettartamot. Három különböző vágótárcsát talál a csomagban, egy finom (3,0 mm), egy közepes (5,0 mm) és egy durva (8,0 mm) vágótárcsát.

Tökéletesen egyformán lereszelt a sajt és a burgonyaszeletek

A rozsdamentes reszelővel gyümölcsöket, zöldségeket, sajtokat reszelhet.  Lehetősége van kombinálni a finom vagy durva reszelőfejekkel. Felejtse el az időigényes krumpli vagy sajt reszelést és a velejáró sérülésekkel. Ennyi funkció és tartozék után kijelenthető, hogy valóban igazi társa lesz a konyhában.

Biztonság mindenekelőtt

Számunkra fontos az Ön biztonsága, ezért számos biztonsági mechanizmus került beépítésre a készülékbe. A beépített hőbiztosíték a túlmelegedés ellen garantálja a védelmet. A csuszás mentes talpak pedig, biztosítják a kellő stabilitást.

Húsdarálók

Műszaki paraméterek

Kolbász készítés Igen
Reszelés Igen
Szeletelés
Szín Fekete/Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás