Vissza Hűtőtáskák
Hűtőtáskák

SCM 3224BL-EUE4 Autós hűtőtáska

  • Modern dizájn, nagy belső térrel, 24 l
  • Hűtés és fűtés üzemmód
  • Energiaosztály: E

A Sencor SCM 3224BL-EUE4 hűtőtáska a legtökéletesebb kiegészítője egy pikniknek, strandolásnak vagy utazásnak. A 24 literes belső terű táskába akár 6 × 1,5 literes, vagy 5 × 2,0 literes álló palackot tud elhelyezni. Duál működési rendszerű, használhatja autóban és otthonában is. ÖKO üzemmód a 230 V-os tápellátáshoz (a hűtés automatikusan kikapcsol, amikor a belső hőmérséklet eléri a 12 °C-t). Energiaosztály besorolása E.

Hűtési és melegítési funkció

A beépített nagyteljesítményű kompresszor lehetővé teszi a hűtést és a melegítést. A hatékony és jó minőségű szigetelésnek köszönhetően a hideg / meleg levegő nehezebben tud távozni. A LED-es világítás mindkét üzemmódot jelzi, így mindig tudhatja, hogy hűt vagy melegít. A zöld szín a hűtést, míg a piros szín a melegítést jelzi.

Könnyű és praktikus szállítás

Számos dolog hozzájárul a könnyű kezeléshez és szállításhoz. Az Ön kényelmét szolgálja az ergonomikus kialakítású, állítható masszív, fogantyú. A kivehető elválasztó rács, nagyobb belső tér kihasználhatóságot eredményez.

ECO üzemmód

A hűtőtáska energia besorolása E osztály. Amely azt jelenti, hogy működtetéséhez, szinte minimális fogyasztás párosul. Használhatja akár autóban 12 V feszültségről üzemeltetve vagy akár otthonában a 220 V hálózatról. Hosszú élettartamú, szénkefe nélküli motorral szerelt szellőztető rendszer.

Intelligens zárórendszer!

A fedél nyitásához a fogantyút le kell hajtani, és utána már egyszerűen nyitható vagy zárható a hűtőtáska. A fedél nyitott helyzetben rögzül, nem okoz kézsérülést a véletlenül lezáródó fedél sem.

Hűtőtáskák

Műszaki paraméterek

Energia osztály E
Kialakítás Autós hűtőtáska
A hűtőszekrény űrtartalma (l) 24 l
Tápellátás 230V + 12V
Magasság (cm) 44 cm
Szélesség (cm) 39,8 cm
Mélység (cm) 31 cm
Tömeg 8 kg

Letöltés

Képek
Információs lap /HU/
Information sheet /EN/
Információs lap
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás