Vissza Főzőlapok
Főzőlapok

SCP 3601GY Indukciós főzőlap

  • Kényelmesen, érintéssel beállítható funkciók, hőmérséklet és teljesítmény.
  • Egy darabból álló üvegkerámia felület az egyszerű tisztításhoz. 
  • Az indukciós főzés időt és energiát takarít meg.
21990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Egyzónás indukciós főzőlap TouchControl​
A funkciókat és a főzést érintős gombokkal lehet működtetni. A hőmérséklet és a teljesítmény egy nagy, piros háttérvilágítású LCD kijelzőről olvasható le.
2
/
3
Az indukciós főzés időt és energiát takarít meg
Az indukciós főzés időt (60 %) és elektromos energiát (50 %) takarít meg. A hatékonyság magas (eléri a 90 %-t), miközben a hőveszteség kicsi. 
3
/
3
Egyszerű tisztításhoz
Az egy darabból álló üvegkerámia lap a készülék teljes felső felületét letakarja. Ezért a készülék egyszerűen tisztán tartható. 

A Sencor SCP 3601BK egy egyzónás főzőlap üvegkerámia borítással, ami ennek köszönhetően hideg tapintású. A főzési felület 120 és 260 mm átmérőjű edényekhez ideális, amit mikroprocesszor vezérel, így a megfelelő edényeket automatikusan érzékeli. A hőmérséklet egyszerűen szabályozható 60-240°C között. Minden szükséges információ megjelenik az áttekinthető LCD kijelzőn. Kompakt méretének köszönhetően ideális megoldás kis lakásokba, kollégiumokba vagy nyaralókba.

INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA

Indukciós technológiájának köszönhetően akár 50% energiát takaríthat meg a hagyományos főzőlapokhoz képest. A technológia az elektromágneses indukciót felhasználva közvetlenül a melegítendő edényben gerjeszt hőt. Így gyorsabb, energiatakarékosabb és biztonságosabb, mint az egyéb melegítési technikák. Ezáltal a hőveszteség teljesen minimális, és így akár 60% időt tud megspórolni.

Hatékony és gyors

Nem kell sokat várni, hogy használni tudja a főzőlapot. Az elektromágneses indukció közvetlenül a serpenyőben hozza létre a főzéshez szükséges hőt, szinte azonnal. Akár kétszer olyan gyorsan tud felforralni egy liter vizet, mint egy klasszikus üvegkerámia tűzhelyen. Ezzel időt és pénzt takarít meg. De nem kell aggódnia a teljesítmény miatt sem. A kívánt hőmérsékletet saját maga állíthatja be gombokkal, 60 és 240 Celsius fok között. Hasonló módon szabályozható a teljesítmény is 200-2000 W tartományban, akár tíz különböző üzemmódban.

Állítsa be az indukciós főzőlapok az igényei szerint

A főzőlap az indukciós (mágneses aljú) edények automatikus érzékelésével rendelkezik - jelzi, ha nem megfelelő edényt használ! Ezt követően elég beállítani a hőmérsékletet tetszés szerint 60 - 240 °C, a fűtési fokozatot pedig 200 és 2000 W között. Az indukciónak köszönhetően a hő nem a főzőfelületen, hanem az edényben keletkezik, így minimálisra csökkenti a hőveszteséget. A beépített LCD kijelzőn minden információt megmutat Önnek. A főzési felület 120 és 260 mm átmérőjű edényekhez ideális.

Főzzön kényelmesen és biztonságosan

Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kockázat nélkül biztosítják a biztonságos főzést. A fent említett automatikus főzőedényfelismerés mellett a főzőlap automatikusan kikapcsol. A beépítésre került egy hőbiztosíték a főzőlap belsejének túlmelegedése ellen. Először figyelmeztető hangjelzés hallatszik, majd a készülék automatikusan leáll. Ezenkívül egy időzítővel is beállíthatja a kikapcsolási időt 1 és 180 perc között. Beépítésre került zár is, amely véd a nem kívánt használat és beállítási változtatások ellen.

Könnyen kezelhető és egyszerűen karbantartható

A főzőlap vezérlése a nagy beépített LCD kijelző, valamint a klasszikus kialakítású forgókapcsolók segítségével történik. Könnyen tisztítható a sima üvegkerámia felületnek köszönhetően. Így elfelejtheti a hosszas súrolással eltöltött órákat. Egy egyszerű szivacs elég ahhoz, hogy újra a régi a legyen.

Főzőlapok

Műszaki paraméterek

Főzőfelület INDUKCIÓS
Főzőlapok száma 1
Teljesítmény (W) 2 000 W
Magasság (cm) 6,5 cm
Szélesség (cm) 30 cm
Mélység (cm) 38 cm
Szín Fekete
Tömeg 2,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás