Vissza Főzőlapok
Főzőlapok

SCP 4001BK Kétzónás, indukciós és kerámia főzőlap

  • Az indukciós és infravörös főzőlapok kombinációja. 
  • Egyszerű működtetés a hagyományos forgó kapcsoló és az érintőpanel segítségével
  • Egyszerű karbantartás
  • Nagy hatékonyság, idő és elektromos energia megtakarítás
42990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Kétzónás, indukciós és kerámia főzőlap
12 – 26 cm átmérőjű edényekhez használható.
2
/
3
Egyszerű működtetés 
Egyszerű működtetés a hagyományos forgó kapcsoló és az érintőpanel segítségével.
3
/
3
Egyszerű karbantartás
A sima üvegkerámia felület garantálja az egyszerű tisztítást és az ápolási higiéniát.

A Sencor SCP 4001BK egy kétzónás főzőlap üvegkerámia borítással, ami ennek köszönhetően hideg tapintású. A főzési felületek átmérője 120 és 260 mm, amit mikroprocesszor vezérel, így a megfelelő edényeket automatikusan érzékeli. A hőmérséklet egyszerűen szabályozható 50-500°C között. Minden szükséges információ megjelenik az áttekinthető LCD kijelzőn. Kompakt méretének köszönhetően ideális megoldás kis lakásokba, kollégiumokba vagy nyaralókba.

Infravörös főzőlap 

A jobb oldalon található infravörös főzőlapon 50 és 500 °C között lehet a hőmérsékletet beállítani, vagy 10 lépésben a teljesítményt, 200 és 1800 W között.
Az infravörös főzőlapon bármilyen edény használható, az optimális hőátadás és a maximális teljesítmény érdekében javasoljuk lapos fenekű edények használatát.

INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA

Indukciós technológiájának köszönhetően akár 50% energiát takaríthat meg a hagyományos főzőlapokhoz képest. A technológia az elektromágneses indukciót felhasználva közvetlenül a melegítendő edényben gerjeszt hőt. Így gyorsabb, energiatakarékosabb és biztonságosabb, mint az egyéb melegítési technikák. Ezáltal a hőveszteség teljesen minimális, és így akár 60% időt tud megspórolni.

Főzzön kényelmesen és biztonságosan

Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kockázat nélkül biztosítják a biztonságos főzést. A fent említett automatikus főzőedényfelismerés mellett a főzőlap automatikusan kikapcsol. A beépítésre került egy hőbiztosíték a főzőlap belsejének túlmelegedése ellen. Először figyelmeztető hangjelzés hallatszik, majd a készülék automatikusan leáll. Ezenkívül egy időzítővel is beállíthatja a kikapcsolási időt 1 és 180 perc között. Beépítésre került zár is, amely véd a nem kívánt használat és beállítási változtatások ellen.

Könnyen kezelhető és egyszerűen karbantartható

A főzőlap vezérlése a nagy beépített LCD kijelző, valamint a klasszikus kialakítású forgókapcsolók segítségével történik. Könnyen tisztítható a sima üvegkerámia felületnek köszönhetően. Így elfelejtheti a hosszas súrolással eltöltött órákat. Egy egyszerű szivacs elég ahhoz, hogy újra a régi a legyen.

Főzőlapok

Műszaki paraméterek

Főzőfelület INDUKCIÓS
Főzőlapok száma 2
Teljesítmény (W) 3 400 W
Magasság (cm) 7,5 cm
Szélesség (cm) 58 cm
Mélység (cm) 34 cm
Szín Fekete
Tömeg 5,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás