Főzőlapok

SCP 4201GY Kétzónás indukciós főzőlap

  • Egyszerű működtetés a hagyományos forgó kapcsoló és az érintőpanel segítségével
  • Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete egyszerűen tisztítható
  • Nagy hatékonyság, idő és elektromos energia megtakarítás
46990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Kétzónás
indukciós főzőlap
Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete érintésre hideg, mivel a főzéshez szükséges hő közvetlenül az edényben jön létre.
2
/
3
Egyszerű működtetés
Egyszerű működtetés a hagyományos forgó kapcsoló és az érintőpanel segítségével.
3
/
3
Egyszerű karbantartás
Az egy lapból készült üvegkerámia felület garantálja az egyszerű tisztítást és az ápolási higiéniát.

A Sencor SCP 4201GY egy kétzónás indukciós főzőlap üvegkerámia borítással, ami ennek köszönhetően hideg tapintású. A főzési felületek átmérője 120 és 260 mm, amit mikroprocesszor vezérel, így a megfelelő edényeket automatikusan érzékeli. A hőmérséklet egyszerűen szabályozható 60-240°C között, de lehetőség van az előre beállított 10 fokozat használatára is. Minden szükséges információ megjelenik az áttekinthető LCD kijelzőn. Kompakt méretének köszönhetően ideális megoldás kis lakásokba, kollégiumokba vagy nyaralókba.

Hatékony segítőtárs otthon, nyaralóban vagy akár egy irodában

Kompakt méretének köszönhetően, könnyedén elfér a konyhapulton. Minden bizonnyal értékelni fogja, hogy az indukciós képességeknek köszönhetően csökkentheti a főzési időt és még spórolhat az áram felhasználással is. Kis súlyának és hordozható kialakításának köszönhetően szinte bárhova magával tudja vinni.

Állítsa be az indukciós főzőlapok az igényei szerint

A főzőlap az indukciós (mágneses aljú) edények automatikus érzékelésével rendelkezik - jelzi, ha nem megfelelő edényt használ! Ezt követően elég beállítani a hőmérsékletet tetszés szerint 60 - 240 °C, a fűtési fokozatot pedig 200 és 2000 W között. Az indukciónak köszönhetően a hő nem a főzőfelületen, hanem az edényben keletkezik, így minimálisra csökkenti a hőveszteséget. A beépített LCD kijelzőn minden információt megmutat Önnek.

Főzzön kényelmesen és biztonságosan

Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kockázat nélkül biztosítják a biztonságos főzést. A fent említett automatikus főzőedényfelismerés mellett a főzőlap automatikusan kikapcsol. A beépítésre került egy hőbiztosíték a főzőlap belsejének túlmelegedése ellen. Először figyelmeztető hangjelzés hallatszik, majd a készülék automatikusan leáll. Ezenkívül egy időzítővel is beállíthatja a kikapcsolási időt 1 és 180 perc között. Beépítésre került zár is, amely véd a nem kívánt használat és beállítási változtatások ellen.

Könnyen kezelhető és egyszerűen karbantartható

A főzőlap vezérlése a nagy beépített LCD kijelző, valamint a klasszikus kialakítású forgókapcsolók segítségével történik. Könnyen tisztítható a sima üvegkerámia felületnek köszönhetően. Így elfelejtheti a hosszas súrolással eltöltött órákat. Egy egyszerű szivacs elég ahhoz, hogy újra a régi a legyen.

Főzőlapok

Műszaki paraméterek

Főzőfelület INDUKCIÓS
Főzőlapok száma 2
Teljesítmény (W) 3 500 W
Magasság (cm) 7,5 cm
Szélesség (cm) 58 cm
Mélység (cm) 35,5 cm
Tömeg 5,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás