Főzőlapok

SCP 4501BK Kétzónás indukciós főzőlap

  • Érintős működtető panel, a hőmérséklet és a teljesítmény az ujj csúsztatásával állítható be
  • Ultravékony és kompakt kivitel, a készülék csak 4,3 cm magas
  • Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete egyszerűen tisztítható
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
51990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Kétzónás
indukciós főzőlap
A funkciókat és a főzést érintős gombokkal lehet működtetni. A hőmérsékletet és a teljesítményt az érintős csúszkán lehet beállítani, az ujj jobbra vagy balra húzásával. A hőmérséklet és a teljesítmény egy nagy, piros háttérvilágítású LCD kijelzőről olvasható le.
2
/
3
Egyszerű karbantartás
Az egy darabból álló üvegkerámia lap a készülék teljes felső felületét letakarja. Ezért a készülék egyszerűen tisztán tartható.
3
/
3
Ultravékony és
kompakt kivitel
Ultravékony és kompakt kivitel, a készülék csak 4,3 cm magas.

A Sencor SCP 4501BK egy kétzónás indukciós főzőlap üvegkerámia borítással, ami ennek köszönhetően hideg tapintású. A főzési felületek átmérője 120 és 260 mm, amit mikroprocesszor vezérel, így a megfelelő edényeket automatikusan érzékeli. A hőmérséklet egyszerűen szabályozható 60-240°C között, de lehetőség van az előre beállított 10 fokozat használatára is. Minden szükséges információ megjelenik az áttekinthető LCD kijelzőn. Az ultravékony kialakítás a főzőlap mindössze 4,3 cm magas. Kompakt méretének köszönhetően ideális megoldás kis lakásokba, kollégiumokba vagy nyaralókba.

Hatékony segítőtárs otthon, nyaralóban vagy akár egy irodában

Kompakt méretének köszönhetően, könnyedén elfér a konyhapulton. Minden bizonnyal értékelni fogja, hogy az indukciós képességeknek köszönhetően csökkentheti a főzési időt és még spórolhat az áram felhasználással is. Kis súlyának és hordozható kialakításának köszönhetően szinte bárhova magával tudja vinni.

Állítsa be az indukciós főzőlapok az igényei szerint

A főzőlap az indukciós (mágneses aljú) edények automatikus érzékelésével rendelkezik - jelzi, ha nem megfelelő edényt használ! Ezt követően elég beállítani a hőmérsékletet tetszés szerint 60 - 240 °C, a fűtési fokozatot pedig 200 és 2000 W között. Az indukciónak köszönhetően a hő nem a főzőfelületen, hanem az edényben keletkezik, így minimálisra csökkenti a hőveszteséget. A beépített LCD kijelzőn minden információt megmutat Önnek.

Főzzön kényelmesen és biztonságosan

Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kockázat nélkül biztosítják a biztonságos főzést. A fent említett automatikus főzőedényfelismerés mellett a főzőlap automatikusan kikapcsol. A beépítésre került egy hőbiztosíték a főzőlap belsejének túlmelegedése ellen. Először figyelmeztető hangjelzés hallatszik, majd a készülék automatikusan leáll. Ezenkívül egy időzítővel is beállíthatja a kikapcsolási időt 1 és 180 perc között. Beépítésre került zár is, amely véd a nem kívánt használat és beállítási változtatások ellen.

Könnyen kezelhető és egyszerűen karbantartható

A főzőlap vezérlése a nagy beépített LCD kijelző, valamint a klasszikus kialakítású forgókapcsolók segítségével történik. Könnyen tisztítható a sima üvegkerámia felületnek köszönhetően. Így elfelejtheti a hosszas súrolással eltöltött órákat. Egy egyszerű szivacs elég ahhoz, hogy újra a régi a legyen.

Főzőlapok

Műszaki paraméterek

Főzőfelület INDUKCIÓS
Főzőlapok száma 2
Teljesítmény (W) 3 400 W
Magasság (cm) 4,3 cm
Szélesség (cm) 56 cm
Mélység (cm) 36 cm
Szín Fekete
Tömeg 4,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás