Vissza Főzőlapok
Főzőlapok

SCP 4601GY Kétzónás indukciós főzőlap

  • Érintős működtető panel, a hőmérséklet és a teljesítmény az ujj csúsztatásával állítható be
  • Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete egyszerűen tisztítható
  • Az indukciós főzés időt és energiát takarít meg
51 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Kétzónás indukciós főzőlap
Érintős működtető panel, a hőmérséklet és a teljesítmény az ujj csúsztatásával állítható be.
2
/
3
Egyszerű karbantartás
Az egy darabból álló üvegkerámia lap a készülék teljes felső felületét letakarja. Ezért a készülék egyszerűen tisztán tartható. 
3
/
3
Mikroprocesszoros
vezérlés
Nincs hosszan tartó felmelegítés, az edényben azonnal megkezdődik a főzési folyamat. 12 – 26 cm átmérőjű edényekhez használható.

A Sencor SCP 4601GY egy kétzónás indukciós főzőlap üvegkerámia borítással, ami ennek köszönhetően hideg tapintású. A főzési felületek átmérője 120 és 260 mm, amit mikroprocesszor vezérel, így a megfelelő edényeket automatikusan érzékeli. A hőmérséklet egyszerűen szabályozható 60-240°C között, de lehetőség van az előre beállított 10 fokozat használatára is. Minden szükséges információ megjelenik az áttekinthető LCD kijelzőn. Kompakt méretének köszönhetően ideális megoldás kis lakásokba, kollégiumokba vagy nyaralókba.

INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA

Indukciós technológiájának köszönhetően akár 50% energiát takaríthat meg a hagyományos főzőlapokhoz képest. A technológia az elektromágneses indukciót felhasználva közvetlenül a melegítendő edényben gerjeszt hőt. Így gyorsabb, energiatakarékosabb és biztonságosabb, mint az egyéb melegítési technikák. Ezáltal a hőveszteség teljesen minimális, és így akár 60% időt tud megspórolni.

Állítsa be az indukciós főzőlapok az igényei szerint

A főzőlap az indukciós (mágneses aljú) edények automatikus érzékelésével rendelkezik - jelzi, ha nem megfelelő edényt használ! Ezt követően elég beállítani a hőmérsékletet tetszés szerint 60 - 240 °C, a fűtési fokozatot pedig 200 és 2000 W között. Az indukciónak köszönhetően a hő nem a főzőfelületen, hanem az edényben keletkezik, így minimálisra csökkenti a hőveszteséget. A beépített LCD kijelzőn minden információt megmutat Önnek.

Főzzön kényelmesen és biztonságosan

Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kockázat nélkül biztosítják a biztonságos főzést. A fent említett automatikus főzőedényfelismerés mellett a főzőlap automatikusan kikapcsol. A beépítésre került egy hőbiztosíték a főzőlap belsejének túlmelegedése ellen. Először figyelmeztető hangjelzés hallatszik, majd a készülék automatikusan leáll. Ezenkívül egy időzítővel is beállíthatja a kikapcsolási időt 1 és 180 perc között. Beépítésre került zár is, amely véd a nem kívánt használat és beállítási változtatások ellen.

Könnyen kezelhető és egyszerűen karbantartható

A főzőlap vezérlése a nagy beépített LCD kijelző, valamint a klasszikus kialakítású forgókapcsolók segítségével történik. Könnyen tisztítható a sima üvegkerámia felületnek köszönhetően. Így elfelejtheti a hosszas súrolással eltöltött órákat. Egy egyszerű szivacs elég ahhoz, hogy újra a régi a legyen.

Főzőlapok

Műszaki paraméterek

Főzőfelület INDUKCIÓS
Főzőlapok száma 2
Teljesítmény (W) 3 400 W
Magasság (cm) 7,5 cm
Szélesség (cm) 60 cm
Mélység (cm) 36 cm
Tömeg 4,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás