Vissza Páramentesítők
Páramentesítők

SDH 1210WH Intelligens levegő szárító és tisztító készülék

  • 2 funkció: levegő szárítás & szűrés
  • Ajánlott helyiség terület 18-30 m2
  • HEPA H11 szűrő
89 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SDH 1210WH készülék komplex módon gondoskodik a levegő minőségéről. Eltávolítja a felesleges páratartalmat és tisztítja a levegőt. Ráadásul mindig ellenőrzése alatt tarthatja, mivel ez egy újabb tagja a Sencor okoseszközök családjának, amelyet a Sencor HOME alkalmazás segítségével kényelmesen vezérelhet az okostelefonja képernyőjéről.

SENCOR HOME

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat.

Hatékony páramentesítés

A készülék egy nap alatt akár 12 liter vizet is képes a levegőből kinyerni. Csak be kell állítani a cél páratartalmat vagy a folyamatos levegő szárítást. A vizet egy 3,2 l-es tartályba gyűjti össze, de egy kis cső segítségével akár közvetlenül a szennyvíz elvezetőbe is továbbítható. Ha megoldható a víz folyamatos elvezetése, akkor megszűnik a tartály ürítésének a problémája is. A készülék automatikusan működik és az információkat az okostelefonjára is megküldi.

Levegő tisztítás

A levegő tisztításáról HEPA H11 szűrő gondoskodik, amely a legtöbb szennyeződést kiszűri a levegőből. A magas páratartalmú levegőben gyakran nemkívánatos részecskék is találhatók, mint például penészspórák, virágporok, allergén anyagok stb.

Egyszerű kezelhetőség

A készülék 5 és 35 °C közötti környezeti hőmérsékleten működtethető, nem kell tartania az alacsonyabb hőmérsékletektől sem. A fagyás ellen automatikus kiolvasztás funkció véd. Ez a szerény és csendes segítőtárs sok hasznos munkát elvégez a lakásban. A készüléket folyamatosan az ellenőrzése alatt tarthatja, a készülék a 30 m2 alatti területű helyiségekben gondoskodik a levegő tökéletes minőségéről.
Páramentesítők

Műszaki paraméterek

Helység területe 30 m2
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 158 W
Magasság (cm) 56 cm
Szélesség (cm) 29,5 cm
Mélység (cm) 29,5 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SHX 009
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SDH 1210WH modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás