SWK 0590BK Vízforraló hőmérséklet szabályozóval

  • 1,5 literes maximális kapacitás
  • 2 200 W elérhető teljesítmény
  • Elektronikus vízhőmérséklet szabályozás (40-80-90-100 °C) 
19 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SWK 0590BK elektromos nemesacél vízforraló tökéletes választás a tea szerelmeseinek! A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan forralja fel a vizet a teákhoz vagy kávékhoz. Az 1,5 literes kapacitása révén ideális választás 3 – 4 személyes háztartásokba, valamint a beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. Az integrált LED kijelző és az érintés vezérelt működtetés teszi egyedivé a készüléket. Kettős biztonsági rendszerrel lett felszerelve.

Fejlett vízhőmérséklet-szabályozási technológia

Mivel a Sencor a lehető legnagyobb mértékben meg akarja könnyíteni az Ön életét, modern, intelligens technológiákat épít be a termékeibe. A vízforraló belsejében egy elektronikus szabályozó található a víz pontos hőmérsékletéhez. Ez a technológia biztosítja, hogy a víz pontosan 40, 80, 90 vagy 100 fokra melegszik fel, az Ön kívánsága és az elkészített ital típusa szerint. Például a zöld tea lényegesen alacsonyabb hőmérsékletet igényel, mint például a fekete tea vagy az őrölt kávé. Ha azonban felforralja a vizet, és a vízforralót még a talpazaton hagyja, a víz hőmérséklete további 2 órán keresztül megmarad, így mindig használatra készen áll.

Elegáns vezérlési megoldás

Mondjon búcsút minden elavult nyomógombos kezelőszerveknek. Ismerje meg a Sencor modern technológiáját a vízforraló indításához és szabályozásához. Minden lépés egy intuitív LED érintőképernyőn vezérelhető. Egy ujjal kényelmesen beállíthat mindent a készüléken, ami nem csak nagyon egyszerű, de a szemnek is igazán kellemes. A háttérvilágítású kijelzőn jól látható az összes működést jelző fényjelzés. Az ikonok a készülék be- és kikapcsolására, a kívánt vízhőmérséklet kiválasztására, és természetesen egy hőmérő, amely megmutatja a vízforraló belsejében az aktuális hőmérsékletet.

Akár több ital készíthető egyszerre a nagy, 1,5 literes kapacitásnak köszönhetően

A maximális kapacitása 1,5 liter, így 5-7 fős háztartásokba tökéletes választást jelent. Végül, de nem utolsósorban mindenképp említést érdemel a praktikus vízszintjelző, ami nagyon jól látható a vízforraló belsejében. Mindig pontosan tudni fogja, mennyi vizet öntött be. A melegítési folyamat befejezése után többször hangjelzéssel fogja Önt figyelmeztetni és a KEEP WARM funkciónak köszönhetően automatikus akár 30 percig is tartani fogja a beállított vízhőmérsékletet. A melegen tartás funkció használata előtt gondolja végig, hogy tényleg szüksége van-e víz hőmérsékleten tartására. Feleslegesen ne melegítse a vizet, legyen tekintettel az energiafogyasztásra és a környezetünk védelmére.

A minőségi anyagok a kulcsa a tökéletes terméknek

Mivel a Sencor a legapróbb részletekre is gondol, a vízforraló testét dupla falú kialakítással látta el, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson a kezelés során. Még akkor is, ha a belsejében forrásban lévő víz van, a dupla falú kivitel szigeteli a hőt, így a külső tapintásra is hűvös marad. Ez a remek vízforraló együtt jár azzal a ténnyel, hogy a készülék testének fő anyaga a kiváló minőségű SUS 304 típusú rozsdamentes acél, amely erősségéről, ellenálló képességéről és korróziógátló képességéről híres anyag. A vízforraló így nagyon jól karbantartható, és ellenáll az esetleges külső sérüléseknek.

A maximális biztonságot garantáló rendszer

Minden elektronikus eszközt óvatosan kell kezelni. Annál is inkább, ha egy vízforralóról van szó, amely meleg vizet készít. Az összes felhasználó maximális biztonságának biztosítása érdekében ezt a terméket számos biztonsági rendszerrel látták el a nem kívánt helyzetek ellen. Ha véletlenül üzembe helyezi a készüléket, de nincs benne víz, a rendszer készen áll az ilyen esetek automatikus kiértékelésére, és azonnal kikapcsolja a vízforralót, nehogy túlmelegedjen. Hasonlóan működik az energiatakarékos üzemmód is, amely öt perc elteltével képes kiértékelni az inaktivitást, majd alvó üzemmódba kapcsolja a vízforralót. Ráadásul a vízforraló alja kör alakú és központi 360°-os STRIX csatlakozóval van ellátva, így a készülék egyszerűen visszahelyezhető.

Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Duplafalú Igen
Kapacitás 1,5 l
Hőmérséklet beállítás Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W) 2 200 W
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás