Vissza Hőfokszabályzós vízforralók

SWK 1080SS Vízforraló teaszitával

  • Kiváló minőségű, hőálló bór-szilikát üveg
  • Kivehető rozsdamentes acél teaszita, tealevelek és gyógynövények áztatásához
  • Beépített és jól olvasható LED kijelző
19 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
2
Tea készítés egyszerűen
Kényelmesen elkészítheti teáját a vízforralóval és a szabadalmaztatott, kivehető rozsdamentes acél szűrővel, amely megdönthető és a vízforralóban a felmelegített víz mennyiségének megfelelően elhelyezhető.
2
/
2
Állítható hőmérséklet
Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 60, 70, 80, 90 és 100 °C-ra. Nagyon egyszerűen, szinte egyetlen gombnyomással válaszhatja ki az Önnek szükséges hőmérsékletet, a rozsdamentes talapzatba épített vezérlőgombok segítségével.

A Sencor SWK 1080BK elektromos üveg vízforraló tökéletes választás a tea szerelmeseinek! A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan forralja fel a vizet a teákhoz vagy kávékhoz. Az 1,0 literes kapacitása révén ideális választás 2 - 3 személyes háztartásokba, valamint a beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. Belső LED világításának köszönhetően, halláskárosultak is biztonsággal használhatják. Kettős biztonsági rendszerrel lett felszerelve.

Több hőmérsékleti fokozatot is választható

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 60, 70, 80, 90 és 100 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. Nagyon egyszerűen, szinte egyetlen gombnyomással válaszhatja ki az Önnek szükséges hőmérsékletet, a rozsdamentes talapzatba épített vezérlőgombok segítségével. Kényelmesen elkészítheti teáját a vízforralóval és a szabadalmaztatott, kivehető rozsdamentes acél szűrővel, amely megdönthető és a vízforralóban a felmelegített víz mennyiségének megfelelően elhelyezhető.

Belső LED-es világítás, és finom hangjelzések

Minden előre beállított hőmérséklethez saját színű LED világítás tartozik, amely melegítés közben folyamatosan világít és az adott hőmérséklet szint szerint változik. Befejezés után a vízforraló két alkalommal színes villanással és finom hangjelzéssel figyelmeztet, hogy befejezte a munkát. A LED státusz világításnak köszönhetően tökéletesen használható a siket felhasználók számára.

Színek és hőmérsékletek

Zöld szín, 60°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Kék szín, 70°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Narancssárga szín, 80°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Lila szín, 90°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén
Piros szín, 100°C-os vízhőmérséklet beállítása esetén

Praktikusság és pontosság

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. Szinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után

 

Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1 l
Hőmérséklet beállítás Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 2 200 W
Szín Ezüst
Tömeg 880 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás