SWK 1590SS Vízforraló

  • 1,5 literes maximális kapacitás
  • Elegáns formatervezés
  • Kiváló minőségű bór-szilikát üveg
25990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Stílus és design
A Sencor SWK 1590SS stílusos okos vízforraló kiváló ötvözete az eleganciának és a praktikusságnak. A maximális kapacitása 1,5 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű tűzálló bór-szilikát üveg és rozsdamentes acél. A vízforraló 1500 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet.
2
/
3
Állítható hőmérséklet
A vízforraló segítségével következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 70, 75, 85, 90, 95 és 100 °C-. Nagyon egyszerűen, szinte egyetlen gombnyomással válaszhat ki a rozsdamentes talapzatba épített vezérlőgombok segítségével.
3
/
3
KEEP WARM 
Ha a vízforralót nem veszi le a talapzatról, automatikusan elkezdi tartani a víz/tea hőmérsékletét 30 percig. Ha nem hűti le teljesen a teát, megőrzi a jótékony anyagok maximális ízét és arányát. melegen tartás funkció használata előtt gondolja végig, hogy tényleg szüksége van-e víz hőmérsékleten tartására. Feleslegesen ne melegítse a vizet, legyen tekintettel az energiafogyasztásra és a környezetünk védelmére.
A Sencor SWK 1590SS stílusos okos vízforraló kiváló ötvözete az eleganciának és a praktikusságnak. A maximális kapacitása 1,5 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű tűzálló bór-szilikát üveg és rozsdamentes acél. A vízforraló 1500 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet. A tökéletes ízélmény elérését az elektronikus hőmérséklet-szabályozó (70–100 °C) segíti. A kivehető filter teák és gyógynövények áztatásához nélkülözhetetlen kiegészítő. Az elkészült forró ital még sokáig meleg marad, köszönhetően a hőmérsékleten tartó funkciónak.

Több hőmérsékleti fokozatot is választható

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. A vízforraló segítségével következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 70, 75, 85, 90, 95 és 100 °C-. Nagyon egyszerűen, szinte egyetlen gombnyomással válaszhat ki a rozsdamentes talapzatba épített vezérlőgombok segítségével. Kényelmesen elkészítheti teáját a vízforralóval és a szabadalmaztatott, kivehető rozsdamentes acél szűrővel, amely megdönthető és a vízforralóban a felmelegített víz mennyiségének megfelelően elhelyezhető.

A KEEP WARM móddal akár 30 percig tartja a beállított hőmérsékletet!

Nagyobb mennyiségű teát is könnyedén elkészíthetsz! Ha a hőmérséklet be van állítva, akusztikus sípolással közlöm, és ha nem vesz le a talapzatról, automatikusan elkezdem tartani a víz/tea hőmérsékletét 30 percig. Miután a KEEP WARM automatikus üzemmód véget ért, felmelegítheti a teáját/vizét. Ha nem hűti le teljesen a teát, megőrzi a jótékony anyagok maximális ízét és arányát. melegen tartás funkció használata előtt gondolja végig, hogy tényleg szüksége van-e víz hőmérsékleten tartására. Feleslegesen ne melegítse a vizet, legyen tekintettel az energiafogyasztásra és a környezetünk védelmére.

Praktikusság és pontosság

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. Szinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után
Hőfokszabályzós vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,5 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Rejtett fűtőspirál Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 1 500 W
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás