Vissza Jégkészítők
Jégkészítők

SIM 3000BK Jégkocka készítő

  • Egyszerű kezelhetőség
  • Egy nap alatt 12 kg jeget állít elő
  • LED működtető panel kijelzőkkel
1
/
4
Erőteljes jégkocka készítő
Kiváló felfrissülést nyújt akár a háztartásban, nyaralóban, kertben, irodában, bárban vagy akár egy buliban, grillezéskor, kempingben.
2
/
4
Egy nap alatt akár 12 kg jég készíthető
Ez egy szép mennyiség! 9 kockát készít egyszerre és Ön választhatja ki a méretet, hogy kisebbet vagy nagyobbat szeretne. Emellett nagyon gyors, és 7 perc alatt elkészíti az első jégkockákat.
3
/
4
Egyszerű kezelhetőség
Az összes beállítás áttekinthető, képikonokon keresztül követhető, amelyek a teljes folyamat ellenőrizhető. Egy gombnyomással kapcsolja be, válassza ki a jégkockák méretét és kész!
4
/
4
Kompakt méret
Gyakorlatilag bárhová magával viheti! Kényelmesen elfér az autóban, a könnyű súlynak az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyen hordozható. Valóban mindenhol élvezheti a hideg italt. Még a nagy energiafogyasztástól sem kell tartania, rendkívül gazdaságos és csendes!
A Sencor SIM 3000BK jégkocka készítő segítségével, akár napi 12 kg jeget tud előállítani. Nincs akadálya a hűsítő koktélok elkészítésére, hisz a SIM 3000 akár 9 perc alatt elkészíti Önnek. Kezelése rendkívül egyszerű, a víz betöltése után csak egyetlen gombot kell megnyomni és kész. Két különböző méretű jégkocka közül választhat. Amikor a készülék megtelik vagy a víztartály kiürül akkor automatikusan kikapcsol.

Egy nap alatt akár 12 kg jeget is tud készíteni

Ez egy szép mennyiség! 9 kockát tud egyszerre elkészíteni és Ön is választhatja ki a méretet, hogy kisebbet vagy nagyobbat szeretne. Emellett nagyon gyors vagy, és 7 perc alatt elkészíti az első jégkockákat. Nem kell aggódnia, ha nincs kéznél fagyasztó a kész jég tárolására. Az elkészült jégkockákat a készülék akár 18 órán keresztül jó minőségben el tudja tartani, a jégből felszabaduló vízfelesleget pedig újra felhasználja a további előállításához.

Különböző méretű és súlyú jégkockák

A Sencor SIM 3000 BK úgynevezett kalap alakú jégkockákat készít. Két különböző méret közül választhat a kisebb méret 16 x 30 mm nagyságú és kb. 4g súllyal rendelkezik, a nagyobb méret pedig 20 x 30 mm nagysággal és 7 g súllyal. A higiénikus felhasználáshoz a csomagban talál egy praktikus lapátot is a jégkockákhoz.

Imádni fogja a kezelőszervek egyszerűségét

Az összes beállítás áttekinthető képikonokon keresztül követheti, amelyeket a teljes folyamat megjelenítésére használ. Egy gombnyomással kapcsolja be, válassza ki a jégkockák méretét és kész! Ha befejezte a munkát vagy megtelt, abban az esetben automatikusan leállítja a gyártást, és egy ikon fogja Önt figyelmeztetni. Ugyanígy felhívja a figyelmet, ha az 1,9 literes kapacitású víztartályból kifogyna a víz. A víz feltöltése után vagy a jégkocka tartály ürítése után, a készülék újra elkezd dolgozni.

Kényelmes méretek, ráadásul gazdaságos és csendes működés

Gyakorlatilag bárhová magával tudja vinni a készüléket! Kényelmesen elfér az autóban, a könnyű súlynak és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyen hordozható. Valóban mindenhol élvezheti a hideg italt. Még a nagy energiafogyasztástól sem kell tartania, rendkívül gazdaságos és csendes készülék!
Jégkészítők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,9 l
Szín Fekete
Magasság (cm) 32 cm
Szélesség (cm) 34,5 cm
Mélység (cm) 24,5 cm
Tömeg 9 500 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás