Karos eszpresszó kávéfőzők

SES 4090SS Félautomata kávéfőző

  • 15 bar nyomás a kitűnő kávéhoz
  • Nagyon gyors előmelegítés
  • Előforrázás az intenzívebb ízekhez
74 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Készítsen kávéházi minőségű kávét a Sencor SES 4090SS kávéfőző segítségével. Az eszpresszót gyorsan és kényelmesen készítheti el. A rozsdamentes acél megjelenésével minden konyhai környezetbe egyszerűen beilleszthető, de akár irodákba is kiválóan helyt áll. A beépített gőzkarnak köszönhetően akár készíthet lattét vagy cappuccinot, de egy eszpresszó vagy lungo is egyszerűen elkészíthető. A csomagban található két rozsdamentes acél szűrő szimpla vagy dupla csésze kávé készítéséhez.

Kávé készítése akár 15 bar nyomással

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 15 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

Egy csésze kávé pillanatok alatt

A felhasználóbarát és intuitív kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen, szinte csak egy gombnyomásra van szükség egy ízletes eszpresszó elkészítéséhez. Rendkívül gyorsan felmelegszik, a fűtött csésze tartó is hozzájárul a tökéles íz elérése érdekében. Az előre beépített programok - eszpresszó, dupla eszpreszó, gőz / forró víz - szintén hozzájárul a készülék gyors használatához.

Beépített LCD kijelző

A beépített fehér háttérvilágítású LCD kijelző segítségére lesz a különböző programok személyre szabásában valamint a főzési folyamat ellenőrzésére. Meg kell még említeni a víztartályt, amely természetesen el lett látva vízszintjelzővel, és a maximális kapacitása 1,4 liter ileetve a beépített BPA mentes tejtartályt szintén.

Praktikus funkciók és kiegészítők a tökéletes ízért

Biztosan értékelni fogja az integrált kényelmi funkciókat, mint az extra nagy méretű fütött csészetartó memória funkcióval, az automata tisztító programot vagy csúszásgátló lábakat.

Praktikus kiegészítők, amelyek megkönnyítik a kávé készítést

A megfelelő mennyiségű kávé tükröződik a csésze kávé ízében. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tud elhelyezni.

Könnyű és egyszerű karbantartás

A rozsdamentes kialakításnak köszönhetően a készüléket nedves mosószeres ruhával egyszerűen át tudja törölni. A könnyen csatlakoztató cseppgyűjtő tálca minden csepp folyadékot felfog, így a konyhabútor makulátlan tisztaságú marad, és akár mosogatógépen is mosható. A csomag tartalmát képező vízszűrő, megszűri a vizet a különböző ásványi anyagoktól és a vízkőtől egyaránt. A szűrőt negyedévente érdemes cserélni.

 

Karos eszpresszó kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 15 bar
Eszpresszó típus Karos
Auto-cappuccino Igen
Csészemelegítő Igen
Kávédaráló Nem
Őrölt kávé használata Igen
Automatikus ölbítés Igen
Automatikus vízkőtelenítés Nem
Teljesítmény (W) 1 450 W
Magasság (cm) 35,5 cm
Szélesség (cm) 30,9 cm
Mélység (cm) 24,9 cm
Tömeg 4,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás