Filteres kávéfőzők

SCE 3050SS Filteres kávéfőző

  • Akár 10-12 csésze forró ital készítésére
  • Kivehető, mosható szűrő 
  • Praktikusan zárható 1,25 l üvegkanna
13990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Sencor SCE 3050SS filteres kávéfőző
Élvezze a frissen őrölt kávéból készült finom csepegtetett kávét otthona kényelmében. A Sencor SCE 3050 készülék segítségével akár 12 csésze kiváló kávét vagy teát készíthet el egyszerre.
2
/
3
Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit
A Sencor egy tartós kialakítású, kivehető szűrőt készített, ami könnyen mosható és nem szívja magába a kávé aromákat. Nem kell többé papírszűrőt vásárolnia, anélkül is 100%-os minőségben élvezheti kávéját.
3
/
3
Biztonságos és egyszerű működés
A praktikus, 1,25 literes kapacitással rendelkező kanna, minőségi üvegből készült, praktikus fedővel, hőszigetelt fogantyúval és a csepegtetett kávé mennyiségét jelző mutatóval. Drip Stop rendszerrel felszerelt, így a csöpögés azonnal leáll, ha a kávéfőzés közben kiveszi az üvegkannát.

A Sencor SCE 3050SS egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 1,25 liter, így elég, hogy az egész családnak készíts benne teát vagy épp kávét. Egyszerre akár 10-12 csészére való forró ital is készíthető benne, a víztartályon és kannán vízszintjelző segít az eligazodásban a csészék számával is feltüntetve.  Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható, valamint kezelése egyszerű. A Drip Stop funkciónak köszönhetően bármikor ki-, és vissza teheted a kannát felesleges csepegés nélkül.

Mosható szűrő előnyei

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezd a kávét úgy, hogy tudod, az óvja a környezeted és még pénzt is megspórolsz. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

Edzett üveg kanna és a Drip Stop rendszerrel

A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 1,25 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben.

Biztonság mindenekelőtt

A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a beépített hőbiztosíték megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.

Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,25 l
Kávédaráló Nem
Időzítő Nem
Szűrőkar Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Kijelző Nem
Thermo kancsó Nem
Edény anyaga Üveg
Csöpögésgátló rendszer Igen
Teljesítmény (W) 1 000 W
Magasság (cm) 32,5 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 21,5 cm
Szín Ezüst
Tömeg 1,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás