Filteres kávéfőzők

SCE 5000BK Filteres kávéfőző

  • Ergonómikus kialakítás
  • Kikapcsolható háttérvilágítás
  • Melegen tartó funkció
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
3
Sencor SCE 5000BK filteres kávéfőző 
Ismerje meg a Sencor SCE 5000BK filteres kávéfőzőt s készítsen egyszerűen akár 14 csésze kávét vagy teát. A nagy kapacitású kannának köszönhetően nem fog problémát jelenteni a kávé készítése nagyobb összejövetelekre.  
2
/
3
Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit
A Sencor egy tartós kialakítású, kivehető szűrőt készített, ami könnyen mosható és nem szívja magába a kávé aromákat. Nem kell többé papírszűrőt vásárolnia, anélkül is 100%-os minőségben élvezheti kávéját.
3
/
3
Biztonságos és egyszerű működés
A praktikus, 2,1 literes kapacitással rendelkező kanna, minőségi üvegből készült, praktikus fedővel, hőszigetelt fogantyúval és a csepegtetett kávé mennyiségét jelző mutatóval. Drip Stop rendszerrel felszerelt, így a csöpögés azonnal leáll, ha a kávéfőzés közben kiveszi az üvegkannát.
A Sencor SCE 5000BK egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 2,1 liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen benne teát vagy épp kávét. Egyszerre akár 14 csészére való forró ital is készíthető benne. Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható, valamint kezelése egyszerű.

Nincs szükség a szűrő cseréjére

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

Edzett üveg kanna és a Drip Stop rendszerrel

A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 2,1 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben.

Biztonság mindenekelőtt

A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a beépített hőbiztosíték megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.
Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 2,1 l
Időzítő Nem
Szűrőkar Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Kijelző Nem
Thermo kancsó Nem
Edény anyaga Üveg
Csöpögésgátló rendszer Igen
Teljesítmény (W) 900 W
Magasság (cm) 36,2 cm
Szélesség (cm) 24 cm
Mélység (cm) 23 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás