Filteres kávéfőzők

SCE 5070BK Filteres kávéfőző

  • Időzíthető kávéfőzési lehetőség
  • Beépített LCD-kijelző
  • 1,8 literes üvegkanna
1
/
3
Sencor SCE 5070BK filteres kávéfőző
Élvezze a friss csepegtető kávét, amely aromájával kellemesebbé teszi a napját. A Sencor SCE 5070BK kávéfőzővel akár 15 csésze kávét vagy finom teát készíthet el egyszerre köszönhetően az 1,8 literes üvegkannának.
2
/
3
Beépített LCD kijelző több funkcióval
A beépített LCD kijelző megjelenített órának köszönhetően mindig tudni fogja a pontos időt. Továbbá lehetősége van a kávé vagy tea főzési idejét beállítani, hogy még kényelmesebben kezdődjön a nap.
3
/
3
Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit
A Sencor egy tartós kialakítású, kivehető szűrőt készített, ami könnyen mosható és nem szívja magába a kávé aromákat. Nem kell többé papírszűrőt vásárolnia, anélkül is 100%-os minőségben élvezheti kávéját.
A Sencor SCE 5070BK ideális akár 15 csésze kávé vagy tea elkészítéséhez. A kávéfőző 1,8 l térfogatú praktikus zárható fedelű üvegkancsóval rendelkezik. A többször használatos filter könnyen kivehető és öblíthető. A SCE 5070 BK kávéfőző állandó hőmérsékletet tartó funkcióval rendelkezik, az elkészült kávé így sokáig friss marad. A kávéfőző beépített időzítővel rendelkezik, ami automatikusan az előre beállított időben indítja el a kávé készítését, hogy reggel már finom kávéillatra ébredjen.

Kényelmes kezelhetőség és LCD kijelző, amelyet szeretni fog!

Mutatja a pontos időt, automatikusan főzi a kávét, és végül 40 percig melegen is tartja. Lehetősége van beprogramozni a kávéfőzés kezdetét, így akár reggel a friss kávé illatára tud felkelni. A melegen tartó funkciónak köszönhetően akár 40 percig melegen tartja a kávéfőző.  Bármikor megszakíthatja a folyamatomat, kiönthet egy csésze kávét, majd visszahelyezés után befejeződik a teljes folyamat. A szünet alatt sem kell aggódnia, hogy csepegés miatt, mert a készülék csepegésgátló szeleppel lett felszerelve. 

Nincs szükség a szűrő cseréjére

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

Edzett üveg kanna és a Drip Stop rendszerrel

A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 1,8 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben.

Biztonság mindenekelőtt

A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a beépített hőbiztosíték megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.
Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,8 l
Időzítő Igen
Szűrőkar Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Kijelző Igen
Thermo kancsó Nem
Edény anyaga Üveg
Csöpögésgátló rendszer Igen
Teljesítmény (W) 1 000 W
Magasság (cm) 32,5 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 21,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás