Filteres kávéfőzők

SCE 7000BK Filteres kávéfőző

  • Beépített kávédaráló 
  • LCD-kijelző, funkciókkal
  • Ideális 12 csésze kávé elkészítéséhez
53990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
4
Prémium filteres kávéfőző
A Sencor SCE 7000BK filteres kávéfőző és kiemelkedik a többi filteres kávégépek közül. Nem csak ránézésre különleges, de a hagyományos gépekhez képest, mind az őrölt és mind a szemeskávé felhasználására lehetőség van.
2
/
4
Élvezze a frissen őrölt kávé ízét
Az integrált tartályba akár 200 g szemes kávé is belefér. A forgógomb segítségével állítsa be a kívánt darálási fokozatot, válassza ki a kívánt csészék számát az intuitív kezelőpanelen.
3
/
4
Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit
A Sencor egy tartós kialakítású, kivehető szűrőt készített, ami könnyen mosható és nem szívja magába a kávé aromákat. Nem kell többé papírszűrőt vásárolnia, anélkül is 100%-os minőségben élvezheti kávéját.
4
/
4
Automata melegen tartó funkció – „Keep Warm
Kávéfőzés közben bármikor kiveheti a kannát, majd egyszerűen visszateszi, mintha semmi se történt volna folytatódik tovább a főzési folyamat. Ha a teljes mennyiség lefőzésre került, akkor a készülék automatikusan átvált „Keep Warm” üzemmódba, és legfeljebb 35 percen keresztül melegen tartja az italt.
A Sencor SCE 7000BK filteres kávéfőző, messze menőleg kiemelkedik a klasszikus kávéfőzők közül. A 200 g kapacitású kávébab tartály lehetővé teszi Önnek a friss őrlésű kávé elkészítését. A kávéfőző 1,5 l térfogatú praktikus zárható fedelű üvegkancsóval rendelkezik. A többször használatos filter könnyen kivehető és öblíthető. A SCE 7000 BK kávéfőző állandó hőmérsékletet tartó funkcióval rendelkezik, az elkészült kávé így sokáig friss marad.

Élvezze a frissen őrölt kávébab ízét

Az integrált daráló akár 200 g szemes kávét is képes tárolni. A kívánt őrlési finomságot a forgatógomb segítségével állíthatja be, és a kezelőpanelen kiválaszthatja a kívánt csészeszámot. Egyszerre 2-12 csésze kávét tud elkészíteni a filteres kávéfőzővel. Ezután a készülék a kiválasztott mennyiségnek megfelelően őröli a kávét, és automatikusan kávéfőző üzemmódba kapcsol.

Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit

A Sencor elkötelezett a környezetvédelemért, így a filteres kávéfőzőit kivehető, többször használatos szűrővel szereli fel. A szűrők kivehetők, könnyen és egyszerűen tisztíthatók és nem szívják magukba a kávé aromáit. Felejtse el az egyszer használatos papírszűrőket, anélkül is kiváló minőségben élvezheti mindennap kedvenc italát.

Automatikus bekapcsolás funkció

A digitális órával felszerelt kávéfőző megbízhatóan fogja Önt tájékoztatni a pontos időről. De lehetősége van az időzített funkció használatára. Egyszerűen állítsa be az elkészítendő ital típusát, hogy kávé vagy teát szeretne inni, majd válassza ki a fogyasztás időpontját és a kávéfőző a megadott időpontban automatikusan elkezdni lefőzni a reggeli italt. 

A KEEP WARM üzemmódban a kávé nem fog kihűlni

A melegen tartó funkciónak köszönhetően akár 35 percig melegen tartja a kávéfőző a kannát.  Bármikor megszakíthatja a folyamatomat, kiönthet egy csésze kávét, majd visszahelyezés után befejeződik a teljes főzési folyamat. A szünet alatt sem kell aggódnia, a csepegés miatt, mert a készülék csepegésgátló szeleppel lett felszerelve.

Edzett üveg kanna és a Drip Stop rendszerrel

Minden lépésnél lehetővé tesszük a biztonságos és könnyű kezelést. A praktikus, 1,5 l-es kanna kiváló minőségű üvegből készült, praktikus fedővel, hőszigetelt fogantyúval és a lefőzött kávé mennyiségét jelző skálával rendelkezik. Az intelligens Drip Stop rendszerrel azonnal leállítja a csöpögést, amikor a kávéfőzési folyamat során kiveszi az üveg kannát.
Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,5 l
Kávédaráló Igen
Időzítő Nem
Szűrőkar Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Edény anyaga Üveg
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 900 W
Magasság (cm) 43 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 31,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 4,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás