Vissza Hordozható rádiók
Hordozható rádiók

SRD 1000SCL GR Kemping rádió

  • Analóg hangolás AM/FM rádióval
  • 3 töltési mód: Napelem, kézi kar és USB-C
  • Kemping olvasólámpa
  • IPX4 vízállóság
16 790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SRD 1000 egy praktikus és kompakt kialakítású hordozható FM rádió, amely kiváló választás lehet horgászáshoz, kempingezéshez. A készülék hangszórója akár 1 W RMS teljesítményt is nyújthat. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően bárhol és bármikor élvezheti kedvenc rádióállomásait. A gumírozott felület biztos fogást és a könnyű hordozhatóságot garantálja. A rádió beépített akkumulátora 2000 mAh kapacitású, amely power bank funkciót is el tud látni. A töltésére 3 különböző lehetősége van, a már megszokott USB-C csatlakozón keresztül, kézi tekerő kar segítségével vagy akár a beépített napelemekkel.

Beépített rádió FM tuner

Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik. A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál. Akár 10 programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse. A kihúzható teleszkópos 360°-os antenna tovább javítja a vétel minőségét.

A TISZTA HANGZÁS ÉRDEKÉBEN

Az 1,0 W teljesítményt egy kompakt hangszóró biztosítja. Az 4 ohm impedancia érték és a 950 Hz – 3,5 kHz frekvencia tartomány garantálja a kiváló hangminőséget. A torzítás mértéke kevesebb, mint 5% (1 kHz 1 W) a kristálytiszta hangzás érdekében. A kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti és beállíthatja a különböző hangbeállításokat, valamint a fényerőt is szabályozhatja.

Beépített lámpa

A rádióba épített lámpa 3 különböző módban működtethető. Használhatja nagy távolságú világításként, széle szögben történő megvilágításra vagy a kettő funkciót kombinálhatja. Továbbá egy erős 12 LED -es kemping olvasólámpát is talál, amely ideális lehet akár olvasáshoz is. További extra kényelmet hivatott biztosítani a power bank funkció, a S.O.S riasztó funkció és az IPX4 vízállóság.

Hordozhatóság, vezeték nélküli kialakítás

A rádió működését egy beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A rádió működési ideje akár 25 óra is lehet 50%-os hangerő mellett, a kemping lámpa pedig akár 10 órán át használható. Az akkumulátort 3 különböző módon van lehetősége feltölteni, a már szokványosnak tűnő USB-C csatlakozó segítségével hálózatról, kézi tekerő segítségével (3 perc 360°-os forgatás = 25 perc rádió lejátszás) vagy a beépített napelemek (2 óra töltés = 30 perc rádió lejátszás) segítségével.

Technikai információk

•Méretek: 145 × 70 × 53 mm
•Tömeg: 0,25 kg
•Tartozékok: Tápkábel, kézikönyv
Hordozható rádiók

Műszaki paraméterek

FM tuner ANALÓG
DAB+ Nem
MP3 támogatás Nem
CD mechanika Nem
Kártya foglalat Nem
Ébresztőóra Nem
Időzített kikapcsolás Nem
Ismételt ébresztés Nem
Fülhallgató kimenet Nem
Tápellátás Elem
Teljesítmény (RMS) 1 W
Távirányító Nem
Magasság (cm) 5,3 cm
Szélesség (cm) 14,5 cm
Mélység (cm) 7 cm
Szín Szürke
Tömeg 0,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás