Hősugárzók

SFH 8019WH Kerámia hősugárzó

  • PTC fűtőelemek a hatékony fűtéshez
  • Érintős működtetés, LED kijelzővel
  • ÖKO energiatakarékos üzemmód
37990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFH 8019WH hősugárzó készülék segítségével könnyen és egyszerűen varázsolhat meleget az irodában, szobában, konyhában vagy a lakás különböző pontjain. A PTC fűtőelemeknek köszönhetően a készülék teljes mértékben környezetbarát. A működését az érintőképernyős LED kijelző segítségével koordinálhatja. Két választható fűtési teljesítmény szinttel, időzítő kapcsolóval, levegőszűrővel és távirányítóval ellátott készülék.

Gazdaságos és környezetbarát PTC fűtőelemekkel

A PTC fűtőelemeket csak kerámiaelemes fűtőtestek használhatják. A PTC fűtőelemekkel, automatikusan tudja növelni és egyben szabályozni a hőteljesítményt, és ehhez takarékosan felhasználni az elektromos energiát. Amikor a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, növeli a teljesítményt, hogy elérje a kényelmes hőmérsékletet. Ha a helyiségben megemelkedik a hőmérséklet, fokozatosan csökkenti a fűtőelemek teljesítményét, és így az energiafogyasztás is csökken. A készülék hosszú élettartama garantált, köszönhetően az oxidáció elleni védelemnek.  Az ergonomikus fogantyúnak és a könnyű súlynak köszönhetően könnyedén helyezheti egyik helyről a másikra vagy bárhová, ahol szüksége van rá.

Egyszerűen, kényelmesen vezérelhető

Kétségtelenül elégedett lesz az érintőképernyős LED panellel, ahol számos érdekes funkciót állíthat be kényelmesen és gyorsan. A panel a lehető legtisztább módon az intuitív ikonokkal és LED fényjelzésekkel, biztosítja az áttekintést a működési funkciókról és a beállított hőmérsékletről. A csomag tartalmát képező távirányítóval még egyszerűbb a vezérlés! Többé nem kell felkelnie egy könyvolvasásból, a kanapéból vagy a munkából.

Praktikus tulajdonságok és funkciók

Minden bizonnyal értékelni fogja a beépített praktikus funkciókat a még kényelmesebb használat érdekében.

1.         ECO mód funkció
A PTC fűtőelemeknek köszönhetően nagyon gazdaságos működésű és négy ECO fokozatban képes dolgozni.
22 °C-ra beállított standard hőmérséklet
18 °C alatti hőmérsékleten a készülék nagyobb teljesítménnyel üzemel
18 és 22 °C közötti hőmérsékleten a készülék csökkentett teljesítménnyel üzemel
22 °C-nál magasabb hőmérséklet esetén a készülék átkapcsol készenléti üzemmódba, a felvett    teljesítmény csak 1,5 W. A PTC fűtőelem és a készülék oszcillálása kikapcsol
 
2.         Időzítő funkció
Állítson be egy automata kikapcsolási időt 1 és 24 óra között. A beállított idő letelte után a fűtőtest automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol

3.         Testérzékelő funkció
Ez egy nagyon okos funkció, amivel még takarékosabbá teszi a készüléket! A beépített infravörös szenzorok 1,8 m távolságból érzékelik a személyeket a szobában. Ha nem tud egy személyre fókuszálni, 2 percen belül készenléti üzemmódba kapcsol. Amint, az érzékelők mozgást érzékelnek, automatikusan újra indul a működés.

4.         Hűtési és fűtési funkciók
A hőmérsékletemet 5-35 °C tartományban állíthatja be, ezért a forró nyári napokon is használhatja a készüléket, ha szeretne felfrissülni. A ventilátor segítségével egyszerűen keringtetheti a helyiség levegőjét.

5.         Oszcilláló mozgás 80°-ig
Az oszcillációs mozgás lehetővé teszi a készüléktest önműködő egyik oldalról a másikra forgását. Így a forró levegőt vagy akár felfrissítő szellő a szoba összes sarkába el tud jutni.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre. A túl melegedés elleni hőbiztosíték mellet, például a készülék felborulás esetén azonnal automatikusan kikapcsolja magát. Az alacsony zajszintjének köszönhetően alvás vagy pihenés, olvasás közben se fogja zavarni Önt.
 
Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 2
Hideg levegő Nem
Magasság (cm) 50 cm
Szélesség (cm) 21 cm
Mélység (cm) 21 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás