Hősugárzók

SFH 8050SL Kerámia hősugárzó

  • PTC fűtőelemek a hatékony fűtéshez
  • 80°-os oszcilláló mozgás
  • Beépített fogantyú a mozgatáshoz
19990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
5
Ismerje meg a Sencor kerámia fűtőttestjét
A Sencor SFH 8050SL kerámia melegítő előnyei közé tartozik a gyors felmelegedés ennek köszönhetően szinte pillanatok alatt használatra kész. Annak ellenére, hogy gyorsan dolgozik, az áramfogyasztása alacsony, és a belélegzett levegő sem száraz vagy égett.
2
/
5
Gazdaságos, környezetbarát
Kihasználva a PTC technológia minden előnyét, a meleget a kerámia fűtőelemek állítják elő, ami a hagyományos hősugárzókkal szemben nekem nagyobb hatékonyságot ad, azonos teljesítményen, de kevesebb elektromos energiát fogyaszt el. Ezen kívül gyorsabban eléri a beállított hőmérsékletet. Minél alacsonyabb a helyiség hőmérséklete, annál hatékonyabb.
3
/
5
Télen melegít, nyáron frissít
Két állítható, 1000 és 2000 W teljesítménnyel áll az Ön rendelkezésére. Ha pedig csak felfrissülni szeretne, használja a ventilátor funkciót, ami jól jön a forró hónapokban.
4
/
5
Könnyen hordozható
Kompakt, letisztult kialakítású. A beépített fogantyúnak köszönhetően kényelmesen viheti egyik helyről a másikra.
5
/
5
Biztonságos működés
Többszörös hővédelemi rendszerrel garantáljuk a biztonságos működést. A kialakított talp, pedig teljes mértékben stabil elhelyezést tesz lehetővé. Felborulás esetén a készülék azonnal kikapcsol. 

A Sencor SFH 8050SL kerámia hősugárzó készülék segítségével könnyen és egyszerűen varázsolhat meleget az irodában, szobában, konyhában vagy a lakás különböző pontjain. A PTC fűtőelemeknek köszönhetően a készülék teljes mértékben környezetbarát. A működését a 80°-os oszcilláló mozgás teszi hatékonnyá. Három választható fűtési teljesítmény szinttel lett ellátva.

Gazdaságos és környezetbarát PTC fűtőelemekkel

A PTC fűtőelemeket csak kerámiaelemes fűtőtestek használhatják. A PTC fűtőelemekkel, automatikusan tudja növelni és egyben szabályozni a hőteljesítményt, és ehhez takarékosan felhasználni az elektromos energiát. Amikor a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, növeli a teljesítményt, hogy elérje a kényelmes hőmérsékletet. Ha a helyiségben megemelkedik a hőmérséklet, fokozatosan csökkenti a fűtőelemek teljesítményét, és így az energiafogyasztás is csökken. A készülék hosszú élettartama garantált, köszönhetően az oxidáció elleni védelemnek.

Télen melegít, nyáron felfrissít

Télen kellemes melegséggel, nyáron pedig optimális felfrissüléssel kényeztetheti magát. A Sencor három funkcióval és egy állítható termosztáttal szerelte fel a készüléket, amivel pontosan a szükséges hőmérsékletet lehet beállítani. Két különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magasabb vagy éppen alacsonyabb üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 1000W / 2000 W.  Ha pedig csak felfrissülni szeretne, használja a ventilátor funkciót, ami jól jön a forró hónapokban.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre. A túl melegedés elleni hőbiztosíték mellet, például a készülék felborulás esetén azonnal automatikusan kikapcsolja magát. Az alacsony zajszintjének köszönhetően alvás vagy pihenés, olvasás közben se fogja zavarni Önt.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Nem
Túlhevülés biztosíték Igen
Magasság (cm) 42 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 13 cm
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás