Hősugárzók

SFH 9014 Kerámia hősugárzó

  • PTC fűtőelem a hatékony hőtermelésért
  • 12 órás automatikus kikapcsolás időzítés
  • Távirányító
52990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SFH 9014WH hősugárzó készülék segítségével könnyen és egyszerűen varázsolhat meleget az irodában, szobában, konyhában vagy a lakás különböző pontjain. A PTC fűtőelemeknek köszönhetően a készülék teljes mértékben környezetbarát. A működését az érintőképernyős LED kijelző segítségével koordinálhatja. Két választható fűtési teljesítmény szinttel, időzítő kapcsolóval, levegőszűrővel és távirányítóval ellátott készülék. A rendelkezésre álló hőmérséklet tartomány 5 és 35 °C között. Az integrált fogantyúnak köszönhetően egyszerűen tudja a különböző helyiségekbe elvinni.

Gazdaságos és környezetbarát PTC fűtőelemekkel

A PTC fűtőelemeket csak kerámiaelemes fűtőtestek használhatják. A PTC fűtőelemekkel, automatikusan tudja növelni és egyben szabályozni a hőteljesítményt, és ehhez takarékosan felhasználni az elektromos energiát. Amikor a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, növeli a teljesítményt, hogy elérje a kényelmes hőmérsékletet. Ha a helyiségben megemelkedik a hőmérséklet, fokozatosan csökkenti a fűtőelemek teljesítményét, és így az energiafogyasztás is csökken. A készülék hosszú élettartama garantált, köszönhetően az oxidáció elleni védelemnek.

Hatékony teljesítmény 2 különböző fokozatban

Télen kellemes melegséggel kényeztetheti magát. A Sencor két funkcióval és egy állítható termosztáttal szerelte fel a készüléket, amivel pontosan a szükséges hőmérsékletet lehet beállítani. Két különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magasabb vagy éppen alacsonyabb üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 1300W / 2500 W.

80°-os oszcilláló mozgás és időzítő funkció

Az oszcillációs mozgás lehetővé teszi a készüléktest önműködő egyik oldalról a másikra forgását. A funkció egyetlen gombnyomással kikapcsolható. Az időzítővel Ön szabályozhatja a fűtési időt. 1 és 12 óra közötti intervallumot határozhat meg, 1 órás lépésekkel. A beállított idő lejártakor a készülék automatikusan kikapcsol.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre. A túl melegedés elleni hőbiztosíték mellet, például a készülék felborulás esetén azonnal automatikusan kikapcsolja magát. Az alacsony zajszintjének köszönhetően alvás vagy pihenés, olvasás közben se fogja zavarni Önt.
 
Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Hősugárzók

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 500 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Nem
Túlhevülés biztosíték Igen
Hideg levegő Nem
Magasság (cm) 84 cm
Szélesség (cm) 26,3 cm
Mélység (cm) 26,3 cm
Szín Fekete
Tömeg 4,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás