Kézi mixerek

SHM 5207SS Kézi mixer

  • 6 fordulatszám fokozat minden recepthez
  • Turbó gomb a maximális fordulatszámhoz
  • 2 különböző tartozékfej
9290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Konyhai kézi mixer
A Sencor SHM 5207SS kézi mixer jelentős mértékben megkönnyíti a különféle desszertek alkészítését anélkül, hogy hosszas előkészületeken kellene keresztül mennie. Próbálja ki az új receptjeit, vagy csak egyszerűen süsse meg kedvenc süteményét.
2
/
3
Használja ki a rozsdamentes acél habverőt
A csomagban megtalálható rozsdamentes acélból készült habverők segítségével nem kell többé fakanállal vagy kézi habverővel bajlódni. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, kényelmesen egyszerűen elkészíthető mindenféle desszert alapanyag.
3
/
3
Tökéletes ár és érték arány
Kiváló teljesítményt és jó konstrukció jellemzi! A működését egy hatékony motor biztosítja, mely könnyű, halk, teljesítménye elérheti az akár 400 W-ot. Nagy fordulatszámon, 6 fokozatban gond nélkül tud dolgozni. És ha ez nem lenne elég Önnek, a TURBO módot a másodperc töredéke alatt még nagyobb fordulatszámra használhatja.

A Sencor SHM 5207SS kézi mixer 6 fokozattal és turbó gombbal lett ellátva. Könnyen, egyszerűen dolgozhatja össze a hozzávaló alapanyagokat. Használat közben csendes, de mégis maximális teljesítményt nyújt. Finomabbnál finomabb, könnyű tésztájú süteményeket készíthet a fém habverő szárak segítségével, és a fém dagasztó karokkal ezzel ellentétben ellenállhatatlan kenyereket és hagyományos tésztaféléket keverhet. 

Hagyja, hogy elvarázsolja magát a frissen sült desszert illata!

Számtalan különféle recept létezik, akkor miért nem próbálna ki valami újat és még nagyobb kihívást? Csak a szükséges hozzávalókra és a megfelelő teljesítményre van szükség! A Sencor kézi mixer az egész tál tartalmát egyenletesen dolgozza fel, darabok és törmelék nélkül!

Teljesítmény elérhető áron

A Sencor megbízható 400 W-os motorral szerelte fel a készüléket, amely könnyű és csendes. Ennek köszönhetően öt sebességfokozat közül tud választani, és még a TURBO funkciót is. Egy pillanat alatt hatékonyan keveri össze a sűrűbb, de finom összetevőket is, például különféle süteménytészták, mindenféle krémek, tojásfehérje, tejszínhab vagy akár zabkása elkészítésére is alkalmas.

Rozsdamentes acél kiegészítők

A csomag tartalmát képezi a rozsdamentes acélból készült keverőszár és dagasztókar. Karbantartásuk egyszerű, mosogatógépben moshatók. A keverőszárak cseréjét egy gob megnyomásával egyszerűen végezheti el.

1 pár rozsdamentes acél habverő

Ideális választás tejszínhab, krémek, burgonyapüré, tojásfehérje-sárgája stb. elkészítéséhez, feldolgozásához.

1 pár rozsdamentes acél dagasztószár
Tökéletesen megkönnyíti munkáját a sűrű tészták feldolgozásakor süteményekhez, kenyérhez, élesztős zsemléhez stb.

Egyszerű karbantartás, biztonságos működés

A rozsdamentes acél kialakítás garantálja a készülék gyors és higiénikus tisztántartását. A levehető tartozékok egyszerűen elmoshatók - keverőszárak – akár a mosogatógépben is. A készüléket, pedig nedves ruhával pillanatok alatt tisztára varázsolhatja. A készülékbe túlmelegedés elleni hőbiztosíték került beépítésre.

Kézi mixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 400 W
Sebességfokozatok száma (fokon) 6
Habverők Igen
Dagasztószárak Igen
Turbo mód Igen
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás