Kézi mixerek

SHM 5330-EUE3 Forgótálas kézi mixer

  • Turbógomb a legnagyobb teljesítmény érdekében
  • 3,5 literes kapacitású forgó tál
  • Rendkívül egyszerű karbantartás
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
2
Próbálja ki a Sencor forgótálas kézi mixert
Az SHM 5330-EUE3 kézi mixer igazán nagyszerű segítőtársa lesz a konyhában. Jelentősen lerövidíti a sütési munkálatokkal kapcsolatos felkészülési időt. A praktikus, dönthető fejű állványnak és a 3,5 literes forgatható tálnak köszönhetően többé egy ujját sem kell mozgatnia.
2
/
2
Fedezze fel a motor erejét
A Sencor megbízható 500 W-os motorral szerelte fel a készüléket, ami könnyű és csendes. Ennek köszönhetően öt sebességfokozat, továbbá egy TURBO-t funkció is rendelkezésére áll. Egy pillanat alatt készíthet el sűrűbb, de kényes összetevőkből álló különféle süteménytésztákat, mindenféle krémeket, tojásfehérjéket, tejszínhabot vagy éppen zabkását.
A Sencor SHM 5330 kézi mixer 5 fokozattal és turbó gombbal és 500 W teljesítménnyel lett ellátva. A forgó tálas állványnak köszönhetően könnyen, egyszerűen dolgozhatja össze a hozzávaló alapanyagokat. Használat közben csendes, de mégis maximális teljesítményt nyújt és az ergonomikus markolatnak köszönhetően garantálja a biztos fogást. Finomabbnál finomabb, könnyű tésztájú süteményeket készíthet a fém habverő szárak segítségével, és a fém dagasztó karokkal ezzel ellentétben ellenállhatatlan kenyereket és hagyományos tésztaféléket keverhet. A keverő szárak egyszerűen mosogatógépben is elmoshatók.

Hagyja, hogy elvarázsolja magát a frissen sült desszert illata!

Számtalan különféle recept létezik, akkor miért ne próbálna ki valami újat és még nagyobb kihívást?  A dönthető fejjel ellátott praktikus állvány és a 3,5 literes tál segítségével nem kell a kezét mozgatni. Csak a szükséges hozzávalókra és a megfelelő teljesítményre van szükség! A Sencor kézi mixer az egész tál tartalmát egyenletesen dolgozza fel, darabok és törmelékek nélkül!

Teljesítmény elérhető áron

A Sencor megbízható 500 W-os motorral szerelte fel a készüléket, amely könnyű és csendes. Ennek köszönhetően öt sebességfokozat közül tud választani, és még a TURBO funkciót is. Egy pillanat alatt hatékonyan keveri össze a sűrűbb, de finom összetevőket is, például különféle süteménytészták, mindenféle krémek, tojásfehérje, tejszínhab vagy akár zabkása elkészítésére is alkalmas.

Rozsdamentes acél kiegészítők

A csomag tartalmát képezi a rozsdamentes acélból készült keverőszár és dagasztókar. Karbantartásuk egyszerű, mosogatógépben moshatók. A keverőszárak cseréjét egy gob megnyomásával egyszerűen végezheti el.

1 pár rozsdamentes acél habverő
Ideális választás tejszínhab, krémek, burgonyapüré, tojásfehérje-sárgája stb. elkészítéséhez, feldolgozásához.

1 pár rozsdamentes acél dagasztószár
Tökéletesen megkönnyíti munkáját a sűrű tészták feldolgozásakor süteményekhez, kenyérhez, élesztős zsemléhez stb.

Egyszerű karbantartás, biztonságos működés

A rozsdamentes acél kialakítás garantálja a készülék gyors és higiénikus tisztántartását. A levehető tartozékok egyszerűen elmoshatók - keverőszárak – akár a mosogatógépben is. A készüléket, pedig nedves ruhával pillanatok alatt tisztára varázsolhatja. A készülékbe túlmelegedés elleni hőbiztosíték került beépítésre.
Kézi mixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 500 W
Sebességfokozatok száma (fokon) 5
Habverők Igen
Dagasztószárak Igen
Botmixer feltét Nem
Habverő tál Igen
Turbo mód Igen
Magasság (cm) 23,5 cm
Szélesség (cm) 23 cm
Mélység (cm) 31,5 cm
Tömeg 2,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás